Rio de Janeiro

Rio de Janeiro har en helt speciel charme, som du ikke må gå glip af på din rejse til Brasilien. Indbyggerne kalder selv byen for ”den eventyrlige by”. Her bor mennesker i alle farver og former, og de er både rige, i middelklassen og ekstremt fattige. Hele byen lever og ånder for de kilometerlange, brede og fantastiske strande, og den store Kristusfigur, der passer på dem højt oppe fra bjergtoppen er for indbyggerne en del af livet. Gå en tur ned ad den berømte mosaikpromenade, der løber hele vejen langs Copacabana. De fantastiske juicebarer er noget af det bedste ved Rio, og du peger bare på den friske frugt, som du godt kunne tænke dig, og voila! Så får du en lækker drik – friskere bliver det altså ikke! Du kan ikke besøge Rio uden at kigge forbi det smukke bjerg, Sukkertoppen, som ligger for enden af Rio de Janeiro i Guanabara bugten og giver en fantastisk udsigt ud over Rio, strandene og bjergene. Udforsk den vilde regnskov, tag sporvognen til den hyggelige bydel Santa Teresa, se Maracanã stadion og nyd den fantastiske stemning. Spis en aften på en af de mange små Churrascaria-restauranter, der byder på helt vidunderligt mørt kød. Gå også en tur igennem Lapa distriktet, et hyggeligt bohemekvarter med masser af restauranter, barer og caféer. 

Hoteller i Rio de Janeiro

Américas Copacabana Hotel er et flot hotel, som kun ligger fem minutters gang fra den berømte Copacabana Beach. Hotellet er moderne designet i lyse farver, og du bor centralt, tæt på butikker og spisesteder. Dit værelse er lyst og simpelt med TV, minibar, aircondition og WiFi, så du kan fortælle alle om dit vilde rejse. Sved ud i fitnessrummet eller spil et spil femhundrede på tagterrassen, mens du nyder udsigten. Poolen er ikke den største eller dybeste, men den er fin, og hvad skal man også med en kæmpe pool, når stranden er så tæt på? Spis skøn morgenmad inden dagens program starter, for du er da ikke kommet til Brasiliens storby for at sidde inde – ud at opleve den spændende by!

Atlantis Copacabana Hotel er et godt lille hotel med kun 89 værelser, der ligger dejligt mellem Copacabana- og Ipanema-strandene, så du kan gå til begge de to berømte strande. Her er sikkert at gå rundt. Hotellet er lidt upersonligt, men det er også beliggenheden, du bor her for. Værelserne er enkle, men pæne og rene, og der er en lille pool med udsigt til havet på taget. Personalet taler godt engelsk, men de er ikke så opmærksomme. Morgenmaden er god, og hotellet har wifi - også på værelserne. 

Copacabana Praia Hotel er et udmærket hotel, der ligger en blok fra den berømte Copacabana strand og også tæt på nabostranden Ipanema. Her serveres en god morgenmadsbuffet.

Golden Tulip Continental er et klassisk turistklasse-hotel, moderne i forhold til hoteller i Rio generelt, velfungerende og med et venligt personale. Det ligger i den stille ende af bydelen Leme i gåafstand til butikker og restauranter og kun en lille vandretur til Copacabana-stranden. Hotellet har en tagterrasse, hvor du finder sauna, fitnesscenter og swimmingpool.

Rejser til Rio de Janeiro

AR02C
Buenos Aires, Iguazu, Rio de Janeiro
918
Santiago de Chile, Puerto Varas, Peulla. Bariloche, Buenos Aires, Iguazu, Rio de Janeiro
672
São Paulo, Paraty, Ilha Grande og Rio de Janeiro