Rio de Janeiro

Rio de Janeiro har en helt speciel charme, som du ikke må gå glip af på din rejse til Brasilien. Indbyggerne kalder selv byen for ”den eventyrlige by”. Her bor mennesker i alle farver og former, og de er både rige, i middelklassen og ekstremt fattige. Hele byen lever og ånder for de kilometerlange, brede og fantastiske strande, og den store Kristusfigur, der passer på dem højt oppe fra bjergtoppen er for indbyggerne en del af livet. Gå en tur ned ad den berømte mosaikpromenade, der løber hele vejen langs Copacabana. De fantastiske juicebarer er noget af det bedste ved Rio, og du peger bare på den friske frugt, som du godt kunne tænke dig, og voila! Så får du en lækker drik – friskere bliver det altså ikke! Du kan ikke besøge Rio uden at kigge forbi det smukke bjerg, Sukkertoppen, som ligger for enden af Rio de Janeiro i Guanabara bugten og giver en fantastisk udsigt ud over Rio, strandene og bjergene. Udforsk den vilde regnskov, tag sporvognen til den hyggelige bydel Santa Teresa, se Maracanã stadion og nyd den fantastiske stemning. Spis en aften på en af de mange små Churrascaria-restauranter, der byder på helt vidunderligt mørt kød. Gå også en tur igennem Lapa distriktet, et hyggeligt bohemekvarter med masser af restauranter, barer og caféer. 

Rejser til Rio de Janeiro

Hoteller i Rio de Janeiro

Américas Copacabana Hotel er et flot hotel, som kun ligger fem minutters gang fra den berømte Copacabana Beach. Hotellet er moderne designet i lyse farver, og du bor centralt, tæt på butikker og spisesteder. Dit værelse er lyst og simpelt med TV, minibar, aircondition og WiFi, så du kan fortælle alle om dit vilde rejse. Sved ud i fitnessrummet eller spil et spil femhundrede på tagterrassen, mens du nyder udsigten. Poolen er ikke den største eller dybeste, men den er fin, og hvad skal man også med en kæmpe pool, når stranden er så tæt på? Spis skøn morgenmad inden dagens program starter, for du er da ikke kommet til Brasiliens storby for at sidde inde – ud at opleve den spændende by!

Atlantis Copacabana Hotel er et godt, lille hotel med kun 89 værelser, der ligger dejligt mellem Copacabana- og Ipanema-strandene, så du kan gå til begge de to berømte strande. Her er sikkert at gå rundt. Værelserne er enkle, men pæne og rene, og der er en lille pool med udsigt til havet på taget. Personalet taler godt engelsk, og morgenmaden er god. Hotellet har Wifi, også på værelserne.

Copacabana Praia Hotel er et udmærket hotel, der ligger en blok fra den berømte Copacabana strand og også tæt på nabostranden Ipanema. Her serveres en god morgenmadsbuffet.

Golden Tulip Continental er et klassisk turistklasse-hotel, moderne i forhold til hoteller i Rio generelt, velfungerende og med et venligt personale. Det ligger i den stille ende af bydelen Leme i gåafstand til butikker og restauranter og kun en lille vandretur til Copacabana-stranden. Hotellet har en tagterrasse, hvor du finder sauna, fitnesscenter og swimmingpool.

Golden Tulip Regente ligger i første række ved Copacabana - næsten helt i den sydlige ende ikke langt fra Ipenama. Det er et nyrenoveret hotel med fine, pæne, lyse værelser med gode faciliteter inkl. internet forbindelse. Her er en dejlig pool på taget med flot udsigt, et dejligt fitness center og en restaurant med udsigt til havet.

Hotel Astoria Copacabana er et helt fint standardhotel i det sydlige Rio kun få minutters gang fra den berømte strand, Copacabana. Du kan gå til metroen på få minutter, så det er nemt at komme ind til centrum og shoppe løs eller måske se karnevallet? Værelserne er ret små, men her er det mest nødvendige - du skal dog betale for wifi. Hotellet har både sauna, fitnesscenter og en lille swimmingpool, som du kan dyppe dig i på en varm dag. Poolen har desværre ikke sol hele dagen, fordi den ligger i skyggen for nogle bygninger - men hvem behøver dog også en pool så tæt på så lækker en strand?

Hotel Vilamar Copacabana er et rigtig godt hotel, der ligger dejligt kun 5 minutters gang til både Copacabana stranden og metroen. Hotellet er ikke overpyntet, men til gengæld bliver du taget godt imod. På dit værelse har du aircondition, TV, minibar, sikkerhedsboks og WiFi, så du kan holde dig opdateret på din rejse. Køl af i hotellets pool eller sved ud i saunaen. Spis en god stor morgenmad i restauranten, inden du skal ud at se byen – restauranter, barer og butikker ligger kun nogle gader væk. Har du spørgsmål til noget på hotellet, så spørg endelig personalet – de vil hellere end gerne hjælpe og smider et smil med oven i hatten.

Porto Bay er et lækkert, moderne hotel ud til Copacabana Beach. Værelserne er lyse og stilede, de er lidt små, men her er gratis internet. Fra tagterrassens loungeområde har du en skøn udsigt ud over bugten og Cristo Redentor, statuen af Jesus på toppen af bjerget. Her er også en bar, hvor du kan købe en kølig drink, inden du hopper i poolen. Trænger du til at være lidt aktiv, kan du træne i fitnesscenteret, og her er selvfølgelig også et massagerum! Restauranten serverer en dejlig morgenmadsbuffet med et stort udvalg, og her er også godt at spise om aftenen, men du bør også prøve nogle af de gode restauranter på stranden.

Rio Othon Palace Hotel er et af de finere og større hoteller midt på Copacabana i første række. Det er til dem vil slappe af og være i international atmosfære. Det bedste ved dette hotel er, at alle værelserne har mere eller mindre udsigt over Copacabana-stranden. Værelserne er flotte og store og har bare alt. Der er selvfølgelig pool på toppen og hotellet har WiFi internet.