Riobamba

Riobamba er en hyggelig by med omkring 140.000 indbyggere. Byens centrum har charmerende gader med fine, pastelfarvede bygninger og palmer, og Plaza Mayor er bestemt et besøg værd! Sæt dig her og nyd byen, mens du slapper lidt af i benene. De fleste steder i byen er der udsigt til Chimborazo  i det fjerne, så du kan også få set vulkanen på afstand. Byen har to katedraler - en fin, hvidkalket en og en med tre klokketårne og en statue. Du kan ikke bo i Riobamba uden at tage et smut til Chimborazo Nationalpark, der er opkaldt efter den imponerende vulkan af samme navn. Området er flot og grønt, og den sneklædte vulkan tårner op i landskabet. Du kan være heldig at støde på nogle af de søde lamaer og vicuñaer, som går og græsser på engene. Vulkanen er populær blandt bjergbestigere, for der er helt fantastiske klatremuligheder og skøn udsigt ud over området. Besøg evt. El Delirio og nyd fantastisk mad. Stedet er opkaldt af Simon Bolívar, som kæmpede mod den spanske invasion af sydamerika.

Hoteller i Riobamba

Hotel Montecarlo er et simpelt hotel med en super beliggenhed midt i downtown, så du nemt kan komme til restauranter, butikker og pengeautomater i nærheden - det er bare om at komme af sted og udforske den lille by. Hotellet har 22 værelser, som er enkle og rene med TV, WiFi og privat badeværelse, der har varmt (!) vand. Spis på hotellets egen restaurant, nyd en drink baren eller slap af i den hyggelige, lille gård. Hotellets morgenmad er helt okay, den består af juice, brød og kaffe, og æg koster ekstra. 

Rejser til Riobamba

942
Quito, Tena, Baños, Tigua (Cotopaxi), Latacunga (Quilotoa søen), Riobamba (Chimborazo Nationalpark), Cuenca og Guayaquil