Saint Louis

Saint Louis

Saint Louis er den største by på Route 66, og den har ligget ud til den mægtige Mississippi Flod siden 1762. Byens vartegn er den 193 m høje bue Gateway Arch, der symboliserer, hvordan USA bredte sig mod vest. Du kan komme op i det imponerende monument og se byen og floden oppefra. Den gamle hovedbanegård ligner mest af alt en borg fra Harry Potter universet, men nu er den lavet om til hotel og shoppingcenter, og her kan du slentre rundt og kigge på anderledes butikker eller spise på lækre restauranter. Washington Avenue og Lacleade’s Landing er de to centrale gade, og de er fulde af restauranter, butikker, barer og caféer. Amerikas 18. præsident Ulysses S. Grant boede på Grant’s farm, som ligger uden for byens centrum. Her kan du blandt andet møde geder, heste, kvæg, kænguruer, elefanter og mange andre sjove dag. Det er perfekt for en sjov dag med familien, og nogle af dyrene kan du også få lov at klappe.

Hoteller i Saint Louis

Best Western St. Louis Inn er et turistklasse hotel beliggende kun 15 minutter fra downtown St. Louis. Her er komfortable værelser med mange faciliteter, bla. køleskab, mikrobølgeovn og kaffemaskine. Her er også et 24-timers fitnesscenter og en indendørs pool.

Rejser til Saint Louis

US71
Chicago, Springfield (IL), St. Louis, Springfield (MO), Tulsa, Oklahoma City, Amarillo, Albuquerque, Holbrook, Flagstaff, Las Vegas, Santa Monica