Salta

Salta, der populært bliver kaldt ”Salta den smukke”, ligger fantastisk smukt i mere end 1.100 meter over havets overflade ned til floden Cerro San Bernardo. Her er spanskpræget arkitektur, og du kan nyde stemingen i den hyggelige by ved at gå rundt i det gamle centrum og besøge forskellige museer eller kirker fra kolonitiden, eller du kan nyde udsigten over byen fra kabelbanen. Fra Salta er der rigtig gode muligheder for udflugter. Besøg de store saltsletter Salinas Grande og tag rundt i bjergene og se store kaktusser. I dalen Quebrada de Humahuaca har dalsiderne mange forskellige farver: orange, gul, rød, brun, grå og enkelte steder sågar grøn og blå! Du kan også tage til Quebrada de las Conchas, hvor du kan opleve forskellige geologiske formationer i en smuk terrakottafarve. Hvert hjørne af Salta vil imponere dig - hver en bakke og hver en flod! En af de helt store oplevelser er at komme ud at køre med ”Toget til skyerne”. Dette er en af de tre højeste jernbaner i verden. Det ser ud som om, at jernbanen hænger i bjergene - lige midt i skyerne. Toget tager dig på tværs af nogle af regionens mest spektakulære natursteder og fantastiske landskaber, og turen ender 4.200 meter over havets overflade ved den imponerende viadukt La Polvorilla. Bemærk, at toget ikke kører i januar, februar og dele af marts på grund af regn. Når toget ikke kører, er der sat store lastbiler ind, som kører samme rute, dog bare på vejen – så du vil stadig kunne opleve at se ned på skyerne, når du kommer op i højderne. 

Hoteller i Salta

Hotel Salta er et af de smukkeste hoteller i byen. Det er et rigtig hyggeligt sted, der ligger i hjertet af Salta by omgivet af smukke, historiske bygninger. Værelserne er indrettet meget traditionelt og har de fornødne faciliteter, herunder køleskab. Der er en dejlig gårdhave med en lille swimmingpool.

La Candela er et fint hotel med en god sæsonbestemt udendørs swimmingpool. Det ligger i byen Salta, tæt på El Gigante del Norte Stadion, San Francisco Kirke og Kloster, samt Salta Katedral. På hotellet er der trådløst internetadgang i fællesarealerne. Nogle værelser har aircondition.

Rejser til Salta

AR07
Buenos Aires, Salta, Cafayate, Cachi, San Antonio de los Cobres og Purmamarca