San Diego

San Diego er en by med omkring 1,3 mio. indbyggere beliggende i det sydlige Californien og blot 25 km. fra grænsen til Mexico. I centrum ligger det charmerende Gaslamp Quarter – en historisk bydel med smukke victorianske bygninger og et overvældende udbud af restauranter og caféer, underholdning og shopping. Her kan du sagtens bruge en hel dag. Besøg også Balboa Park, et skønt område med parker, haver, museer, teatre, butikker og restauranter. San Diego er hjemsted for den amerikanske stillehavsflåde, med det ene skib efter det andet, som er med til at give havnefronten en ægte maritim stemning. Her vil et besøg på det store hangarskib USS Midway også være på sin plads. Skibet tjente under den første Golfkrig i Kuwait tilbage i 1991, men er i dag et museumsskib. En tur ud på den buede bro til den mere eksklusive Coronado halvø, bør du heller ikke snyde dig selv for. Selve turen over broen er flot med en spektakulær udsigt over både halvøen og San Diego by og på Coronado er der den skønneste udsigt om aftenen over den oplyste San Diego by. Om dagen er her nogle gode strande, bl.a. Central Beach langs strandpromenaden med alle de flotte palæer. San Diego er også hjemsted for nogle meget familievenlige og store attraktioner for dyreelskere, som San Diego Wild Animal Park og San Diego Zoo med de verdensberømte pandaer. Og hvis hjemveen tynger, kan du besøge Legoland, der ligger i Calsbad ca. 40 km. nord for San Diego.

Hoteller i San Diego

Handlery Hotel and Resort er et førsteklasses hotel, der ligger i Mission Valley med mange restauranter og gode shopping-muligheder. Blot få skridt fra hotellet ligger et af stoppestederne for den lokale trolley, der kører til centrum af byen. På hotellet findes blandt andet en restaurant, opvarmet swimmingpool samt jacuzzi. Hotellet har dejlige værelser med aircondition og kaffefaciliteter. I forbindelse med hotellet ligger der en golfbane, og der er gratis shuttle-bus til områdets seværdigheder.

Mission Valley Resort er et udmærket hotel, der desværre ikke er så velholdt. Det er fint til et par dage, og det ligger rigtig godt - få minutter fra den gamle by og Seaworld. Værelserne er lidt slidte, men her er kaffemaskine, TV, privat badeværelse og gratis internet. Her er to gode pools med liggestole, hvor du kan slappe af efter en lang tur i temaparker. Du kan også spise på restauranten, få en drink i sportsbaren eller træne i det nye fitnesscenter.