San Francisco

San Francisco er en smuk by med knap en million indbyggere, og den er fed at besøge på en rejse til USA. Her finder du sporvogne og stejle gader, som fx Lombard Street, hvor det er oplagt at prøve de charmerende og gamle vogne. Byen bliver betragtet som en af de mest frisindede byer i USA, da både bøsser og lesbiske står ved deres seksualitet med værdighed, specielt i bydelen Castro midt i San Francisco. Byens vartegn, den ikoniske røde Golden Gate Bridge, hvor du har San Francisco bugt på den ene side og Stillehavet på den anden, er oplagt at krydse. Her kan du både køre over i bil, cykle eller gå en tur over. En anden oplagt attraktion, som du måske har set i film, er fængselsøen Alcatraz, også kaldet The Rock. Det er nok et af de mest berømte fængsler, som i dag ikke længere bliver benyttet som fængsel. Der er afgang med båd fra pier 33, men vil du være sikker på at komme derud, så book i god tid og altid på forhånd, da der i højsæsonen kan være en måneds ventetid. Fisherman's Wharf er også svær at komme udenom. Det ligger ca. halvvejs mellem Golden Gate Bridge og China Town og er et stort område med mange gadegøglere, souvenirbutikker, caféer og masser af dyre fiskerestauranter. Har du god tid og overvejer du at køre til Los Angeles fra San Francisco, bør du køre ned langs den flotte kystvej Highway 1, hvor der er mulighed for mange afstikkere, som er værd at se. 

Hoteller i San Francisco

Adante Hotel San Francisco er et udmærket hotel med en rigtig god beliggenhed tæt på Union Square, med mange restauranter, barer, teater, shopping, kunst og historie i nærheden. Værelserne er enkle men har gratis internet. Stedet tilbyder en gratis let continental morgenmad.

Best Western Plus Americania er et sjovt hotel indrettet i moderne 60'er inspireret stil. Det ligger omkring 20-25 minutters gang til Union Square, og kvarteret er desværre ikke så hyggeligt, men med sporvognen tager det ingen tid at komme ind til centrum! Værelserne er gode og fine, og du får både gratis wifi, TV og kaffe/te-faciliteter. Du kan svømme rundt i poolen efter en lang gåtur i byen eller træne i fitnesscenteret, hvis du trænger til at røre dig endnu mere. Hotellet har en skøn burgerrestaurant i ægte diner-stil, hvor du kan mæske dig i super lækre burgere.

Comfort Inn by the Bay er et godt hotel med en dejlig nem beliggenhed for billister. De 138 værelser er lidt små i størrelse, men er godt indrettet med aircondition, internetadgang og kaffe-/tefaciliteter. Der er mange restauranter og verdens mest snoede gade inden for gåafstand.

Hilton San Francisco Downtown er et stort men rigtig godt hotel, som har en fantastisk central beliggenhed. Værelserne er gode og indrettet med gratis wifi, TV og kaffe- og tefaciliteter. Der er mange gode restauranter og seværdigheder inden for kort gåafstand fra hotellet.  

Rejser til San Francisco

US32
San Francisco, Monterey, San Simeon, Los Angeles, Palm Springs, Lake Havasu, Grand Canyon, Page, Bryce Canyon og Las Vegas
US29
Los Angeles, San Simeon, San Francisco, Yosemite, Las Vegas, Bryce Canyon, Salt Lake City, Yellowstone, Cody, Cheyenne, Denver, Durango, Page (Lake Powell), Grand Canyon, Scottsdale (Phoenix) og Los Angeles
USHA3
San Francisco, Monterey, San Simeon, Los Angeles, Maui og Oahu
US34
San Francisco, Monterey, Yosemite, Lake Tahoe, Sacramento, Santa Rosa