Santa Rosa

Santa Rosa er en hyggelig by med mange grønne områder og en livlig bymidte. Her er flere historiske områder, gode muligheder for shopping, dejlige restauranter og et stort udbud af kunst og kulturelle seværdigheder. Byen ligger lige i udkanten af Sonoma og Napa Valley vindistrikt og området omkring Russian River. Besøg lokale vingårde og markeder, nyd de smukke naturscenarier og oplev de kæmpestore redwood-træer, der kan blive flere tusind år gamle og over 100 meter høje. Eller tag til den lille nærmest toskanske landsby St. Helena og spis på en af USAs bedste restauranter Tra Vigne. Tag på en udflugt med Napa Valley Wine Train, der kører på jernbanespor lagt helt tilbage i 1847, mellem byerne Napa og St. Helena. På den 3 timer lange tur serveres en dejlig frokost, og der er naturligvis også vinsmagning undervejs.

Hoteller i Santa Rosa

Best Western Garden Inn er et godt hotel med gode parkeringsmuligheder. Værelserne er store og indrettet med aircondition, gratis wifi og kaffe-/tefaciliteter. Hotellet ligger ca. en kilometer fra centrum af Santa Rosa, hvor der er mange dejlige restauranter og gode muligheder for shopping. 

Hotel La Rose er et 110 år gammelt hyggeligt hotel, der ligger i det historiske område af Santa Rosa - tæt på masser af shopping muligheder, restauranter og barer. Hotellet er et af flere helt særlige historiske hoteller i USA og blev renoveret i 1985, så du bor et helt specielt sted. Du bor dog ikke helt, som var du fanget i et tidligere århundrede - du har både WiFi og kaffeudstyr, men værelset er i klassisk, romantisk Bed & Breakfast stil. Spis dejlig morgenmad, inden du skal ud at besøge nogle af de mange vinsmagningssteder i området og udfordre din viden om de farvede druer.

Rejser til Santa Rosa

US34
San Francisco, Monterey, Yosemite, Lake Tahoe, Sacramento, Santa Rosa