Sarapiqui

Sarapiqui

Sarapiqui er et naturskønt område inde i landet. Her kravler de store træer langsomt op fra lavlandet og op til de centrale bjerge, og små floder risler gennem landskabet på kryds og tværs. Her ligger flere små, private parker, og det er også her, at du finder den mindre besøgte, men rimelig store, Braulio Carillo National Park, der gemmer på unikke oplevelser. Området er oplagt for dig, der er naturelsker, og udover de smukke omgivelser er her også små spisesteder og pensionater. Snør vandrestøvlerne og tag på vandreture i det grønne mens du spejder efter hurtige kolibrier, eller prøv at river rafte på Sarapiqui-floden. Du har mange aktiviteter at vælge imellem, og de findes i alle sværhedsgrader – men her i egnen er de specielt velegnede til nybegyndere. Er du nysgerrig efter at lære mere om naturen, kan du besøge Biological Research Station La Selva, hvor floraen studeres. Dette forsøgscenter samler oplysninger, og udgiver hvert år omkring 200 artikler om resultater af studier af naturen.

Hoteller i Sarapiqui

Hotel El Bambu er et lille familiejet hotel med ca. 40 værelser. Ved ankomst ser hotellet ikke særligt spændende ud, men husene ligger skønt nede ved floden, og her er en dejlig pool. Værelserne er pæne og rene, med en dobbeltseng, tv, aircondition og sikkerhedsboks.

Selva Verde Lodge ligger ca. 20 minutters gang fra centrum, men hotellet har egen shuttle-service, som kører frem og tilbage. Hotellet har egen jungle, så man kommer tæt på naturen her og ligger tæt på floden med et rigt fugleliv. Der er en dejlig pool og god restaurant. Værelserne er store og rummelige, nogle med aircondition og alle med solopvarmet vand på badeværelset.