Scottsdale

Scottsdale er en forstad til Phoenix, som ligger i delstaten Arizona. I Scottsdale kan du opleve byens charmerende 1900-tals centrum med en hyggelig wild west-stemning. Når du er i Scottsdale, er det samtidig oplagt at tage til storbyen Phoenix, med sine ca. 1,4 mio. indbyggere. Her kan du tage til den botaniske ørkenhave, som er både flot og anderledes, da her er mange forskellige og flotte ørkenplanter. Er du sportsinteresseret, vil en tur til Chase Field and University of Phoenix Stadium være et besøg værd, som er et stort baseballstadion. Er du mere til golf, er her også en rigtig god og flot 18-huls golfbane.

Hoteller i Scottsdale

Sleep Inn at North Scottsdale Road er et super godt hotel, der ligger i det nordlige Scottsdale tæt på flere hyggelige restauranter. På grund af beliggenheden er her dejlig fredeligt, og du kan benytte hotellets shuttle ind til centrum, hvis du vil opleve byen. Hotellets ansatte er rigtig flinke, og her er pænt og rent alle steder. Værelserne er gode, her får du både mikroovn, minikøleskab, TV, kaffemaskine, gratis WiFi og meget andet. Om morgenen bliver der serveret gratis en rigtig god morgenmad, men til aftensmad må du ud i byen og se efter nogle af de mange gode spisemuligheder. Tag en slapper i hotellets boblebad eller svøm et par baner i poolen, og hvis du trænger til at røre dig, er her også et fitnesslokale.

Rejser til Scottsdale

US29
Los Angeles, San Simeon, San Francisco, Yosemite, Las Vegas, Bryce Canyon, Salt Lake City, Yellowstone, Cody, Cheyenne, Denver, Durango, Page (Lake Powell), Grand Canyon, Scottsdale (Phoenix) og Los Angeles