Senggigi

Senggigi på Lombok er kendt for sine brede vestvendte, fredfyldte strande. Der ligger masser af dejlige hoteller langs den hvide strand og indbyder solbadende turister til at søge afslapning på en af de mange liggestole. Vandet er roligt, for bølgerne er slet ikke så vilde som syd på. Her er glimrende muligheder for snorkling og dykning - se koraller i regnbuens farver og stimer af farverige fisk på helt lavt vand. Hvis kulturen skal opleves, er der flere forskellige steder tæt på Senggigi, som er et besøg værd. Cirka to kilometer fra Senggigi ligger Paru Batu Bolong, et hindu tempel på spidsen af næsset. Et andet meget specielt område er Narmada Water Park, som både har et helligt hindutempel, fantastisk flotte haver, smukke hellige søer og sågar også en ungdommens kilde! Drik af den, og du får efter sigende et langt liv. Dette fantastiske sted har en helt speciel stemning og er med til at skabe en indre ro.

Hoteller i Senggigi

Holiday Resort Lombok er et dejligt resort, beliggende mellem frodige bjerge og skønne strande. Swimmingpoolen er omgivet af flotte haver, der er spa-faciliteter, gode restauranter og barer. Værelserne er fint indrettede, men ikke så store. Her har du alt, hvad du behøver for at få en afslappende ferie i skønne omgivelser.

Katamaran Resort er et rigtig lækkert, godt og nyt resort, der ligger lige ud til en skøn strand. Dit værelse er er godt, rummeligt og moderne indrettet. Det er veludstyret med fx TV, wifi-forbindelse, hårtørrer, kaffe-/te faciliteter, roomservice, aircondition og egen terrasse. Morgenmaden er dejlig, varieret og rigelig - ja, maden på hotellet er generelt bare lækker og af god kvalitet. Spis din aftensmad, imens du kigger ud over det brusende hav og den flotte solnedgang. Restauranten har også åbent i løbet af dagen, hvor du kan få fx pizza, salat eller sandwich. Ligger du alt for godt i solsengen ved det store pool-område, eller er du på vej op fra en snorkletur i havet, så tag i stedet forbi den afslappede strandrestaurant, hvor du også kan få noget at drikke og måske et lille glas vin? De ansatte er søde, smilende og hjælpsomme. Vil du have lidt sved på panden og forbrænde nogle (af de lidt for gode) cocktails fra baren, kan du smutte en tur forbi fitnesscentret, hvor du kan se frem til godt og moderne træningsudstyr. Bagefter kan du bestille en god massage i spaen, hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra - men hvis du vil spare lidt på pengepungen, så kan du finde billigere spabehandlinger uden for hotellet. 

Puri Saron Senggigi er et helt fint hotel tæt ved en fin, stille strand. Du bor i et rart, rent og rummeligt værelse med blandt andet aircondition, TV og køleskab. Morgenmaden er god, og  restauranten ligger ud mod poolområdet, hvor du også kan hoppe i den dejlige pool eller lægge dig i en solseng og slappe af med en farverrig drink eller nogle snacks. Sandet på stranden er sort - det er nemlig vulkansk sand. Læg dig ud i den dejlige, grønne og frodige have med en god bog og nyd freden. De ansatte er søde og hjælpsomme, og der er wifi på hotellet, men forbindelsen er ikke super hurtig. I spaen kan du bestille en massage og komme helt ned i gear. 

 

Sheraton Senggigi er et af de hoteller, der aldrig vil blive glemt. Det er bare et fantastisk sted. Direkte på stranden, et smukt pool-område, dejlig, frodig have og flotte og indbydende værelser. Det er bare ren nydelse hele vejen igennem.

Rejser til Senggigi

409
Ubud, Candidasa, Sengiggi, Gili Trawangan og Sanur
412
Surabaya, Bromo, Ijen, Sanur, Gili Trawangan og Senggigi