Soroa

Soroa er et smukt område i Sierra del Rosaria-bjergene. Her finder du grønne skove, bakker, krystalklare floder og smukke vandfald. Du kan besøge en orkidepark med over 20.000 smukke blomster, eller du kan benytte mulighedenfor trekkingture af forskellig længde og sværhedsgrad. Tag fx turen op til Moget Hill. På toppen af denne kalkstensklippe har du en fantastisk udsigt – så husk endelig kameraet! Herfra kan du gå videre gennem den grønne skov forbi vandfald og floder og slutte turen af med en forfriskende dukkert i en sø. Udforsk dette dejlige område i dit eget tempo, og hold udkig efter de mere end 50 fuglearter, der lever her. Måske ser du en kolibri?

Hoteller i Soroa

Casa particular er et privat hjem, der tilbyder overnatning til gæster. Nogle steder får du et værelse i den bygning, hvor din værtsfamilie bor, og andre steder bor du i separate bygninger med nyere gæsteværelser. Der kan være forskel på stederne, men mange fungerer nærmest som mini-hoteller og har udmærkede faciliteter på værelserne – fx aircondition, vifte, køleskab og TV, og du kan også ofte få vasket tøj imod betaling. Værelserne er simple og rene typisk med en dobbeltseng, et skab eller en kommode. Der er altid eget badeværelse med håndklæder og sæbe osv. Du får morgenmaden serveret på det tidspunkt, du ønsker, og du kan også bestille aftensmad. Maden er som regel rigtig god og rigelig – ja maden er faktisk en af de virkelig store fordele ved at bo i et casa. En anden fordel er, at du nemt kan få at vide, hvad der sker i området, hvor du skal spise, eller om der sker noget specielt, mens du er her. Det ikke er alle steder, de taler godt engelsk, men som regel kan du få et rigtig godt indblik i cubanernes hverdag, når du bor i et casa. C&C anbefaler klart, at du som minimum prøver at bo i et casa particular på noget af din rejse til Cuba. Det er nemlig den helt rigtige måde at opleve Cuba på!

Læs mere om at bo på casa i bloggen her!

Villa Horizontes Soroa ligger i det naturskønne Soroa. De 49 bungalows har terrasse, der vender ud mod bjergene ligesom den store pool gør. Værelserne er simple, men har de nødvendige faciliteter. Det er naturen, der tiltrækker folk til stedet, og det er muligt at trekke på egen hånd til en 350 meter høj bakketop, orkide-parker samt et 22 meter højt vandfald med mulighed for at bade.

Rejser til Soroa