Springfield, IL

Springfield er hovedstaden i Illinois, og det var her, Abraham Lincoln boede frem til 1861, hvor han flyttede til Det Hvide Hus i Washington. Du kan både se Lincolns gamle hjem og hans gravsted, hvor der er bygget et flot mindesmærke. Har du lyst til at lære mere om den tidligere præsident, så besøg Abraham Lincoln Presidential Library and Museum. Byen har også andre spændende museer, som er værd at besøge, blandt andet Air Combat Museum og Daughters of Union Veterans of the Civil War Museum. En god måde at nå det hele på er med Elijah Iles trolleyen, som gør stop ved alle byens seværdigheder. I downtown Springfield er der masser af restauranter og butikker, så det er bare om at komme ned og slentre rundt i byens gader. Hvis du vil have sjov og sug i maven, så er forlystelsesparken, Knights Action Park and Caribbean Water Park, måske lige stedet? Du kan nemt bruge en hel dag på sjove forlystelser og vandlandet, som har kæmpebaderinge og rutsjebaner i massevis. Springfield byder også på flotte naturoplevelser, så du kan tage på vandreture i byens parker og vildtlivsreservater, sejle en tur på søen, cykle rundt i området eller spille et slag golf. 

Hoteller i Springfield, IL

Best Western Clearlake Plaza er et godt og velholdt motel, som ligger praktisk nær motorvejen og samtidig tæt på restauranter, shopping-områder og seværdigheder. Du bor i et dejligt og rent værelse, hvor der er både kaffemaskine, hårtørrer, køleskab og mikroovn - og så er der en god internetforbindelse. Du får en god morgenmaden, hvor du kan vælge mellem fx æg, bacon, brød, kager, pålæg og yoghurt. De ansatte er super rare og imødekommende. Har du brug for at blive frisket lidt op, kan du hoppe en tur i den indendørs pool – og hvis du har en masse energi, kan du smutte i træningsrummet og få sved på panden.

Rejser til Springfield, IL

US71
Chicago, Springfield (IL), St. Louis, Springfield (MO), Tulsa, Oklahoma City, Amarillo, Albuquerque, Holbrook, Flagstaff, Las Vegas, Santa Monica