Springfield, MO

Springfield er den tredje største by i staten Missouri og kan bryste sig af at være fødestedet for den berømte Route 66. Byen er kendt for sit store udbud af økologisk mad, og her er da også hele fem landbrugsmarkeder, en fair trade chokoladefabrik, en vingård, tre bryggerier og adskillige økologiske madforretninger – det er helt fantastisk, hvad du kan få af lækre, økologiske ting! Det er selvfølgelig oplagt at nyde den smukke natur i en af byens mange parker, hvor der er dejlig grønt og fredeligt, og du kan slentre en tur rundt i byens zoo eller den botaniske have blandt alverdens eksotiske planter. Ved Springfield Lake kan du sejle i kano eller tage på fisketur, og du kan også enten vandre eller ride en tur op ad en af floderne i udkanten af byen. Den smukke kirke Stone Chapel er den ældste stenstruktur i Springfield – den blev bygget i 1880 og bruges faktisk stadig af de studerende på Drury universitetet. Wilson’s Creek National Battlefield ligger i udkanten af byen og var brændpunkt for et kæmpe slag under Den Amerikanske Borgerkrig – den er stadig udstyret med kanoner fra dengang, slaget udkæmpede sig her. Lidt derfra ligger Springfield National Cemetery, hvor de faldne soldater er begravet. 

Hoteller i Springfield, MO

Hotellet har fitnessrum, udendørs pool, restaurant og bar/lounge. Alle værelser har gratis trådløst internet og te/kaffemaskine. Der er desuden gratis parkering ved hotellet.

Sleep Inn er et super fint motel, som ligger rigtig praktisk nær motorvejen samtidig med, at der ikke er mere end fem kilometer til centrum. Du bor i et pænt og rent værelse, som er lidt småt – men det er ikke mindre end at der både er plads til minikøleskab, mikroovn og kaffemaskine. Du får en helt udmærket morgenmad, hvor du kan vælge blandt forskelligt mad, både koldt og varmt, og selvfølgelig drikkevarer. Du vil ikke opleve de store faciliteter på motellet – det er meget simpelt, men helt fint og rart. Men så er det jo godt, at du kan tage ud og se de forskellige seværdigheder i området og besøge byen.

Rejser til Springfield, MO

US71
Chicago, Springfield (IL), St. Louis, Springfield (MO), Tulsa, Oklahoma City, Amarillo, Albuquerque, Holbrook, Flagstaff, Las Vegas, Santa Monica