St. Petersburg

St. Petersburg er bedst kendt for sin rigtig flotte strand - St. Pete Beach. Her på denne vidunderlige kyststrækning langs Den Mexicanske Golf er der kilometerlange strande med det fineste, hvide sand. Man praler i området med 361 solskinsdage om året! Udover den fantastiske strand tilbyder St Pete Beach en hyggelig, tropisk atmosfære og vidunderlige solnedgange. Byen St. Petersburg er blot et par minutter herfra, og her er masser kunstgallerier, antikvitetsforretninger, butikker og museer. Har du behov for en pause i sol- og strandlivet, kan du i Tampa bl.a. opleve forlystelsesparken, Bush Gardens. 30 minutter syd for byen ligger også naturparken Fort Desoto Park. 

Hoteller i St. Petersburg

Barefoot Beach Resort er et simpelt, men godt hotel direkte ned til stranden ved siden af St Petersburg. Det er hyggeligt og nærmest romantisk øde. Det kan næsten ikke betegnes som et resort eller hotel, men derimod som en række lejligheder, der alle er hyggelige, rene og med en rigtig god beliggenhed. Der er gode faciliteter i lejlighederne, herunder trådløst internet og nogle har endda en lille gårdhave. Du kan fiske direkte fra hotellets kaj, mens du nyder din ferie i dette frodige og tropiske paradis. Receptionen kan være dig behjælpelig med hvad du kan lave.

Magnuson Hotel Marina Cove er et rigtig godt hotel i udkanten af byen lige ud til den lillebitte private strand i Tampa Bay. Værelserne er ikke noget fancy, men det fungerer - her er gratis internet og små balkoner, hvor du kan slappe af om aftenen, når du har været ude at bade og opleve byen hele dagen. Her er en stor, flot pool, hvor du kan flyde rundt og kigge op i palmerne. Hvis du trænger til at få rørt dig lidt er her både tennisbane, valleyballbane og et lille træningslokale. Gider børnene ikke at være med til at træne, så kan de lege på legepladsen eller spille på maskinerne i spillerummet. På restauranten er der skøn mad og lidt til enhver smag!

Postcard Inn on the Beach er C&Cs yndlingshotel i Florida og meget velfungerende. Det ligger direkte ud til den flotte strand og blot et 5 minutter kørsel til downtown St. Petersburg. Her er et rigtig dejligt pool område med liggestole snack bar & pool bar, og så er her bare en frisk stemning med god musik. Værelserne er indrettet helt specielt med mange farver og en masse sjove detaljer som f.eks. surfbrædder som udsmykning. Gratis Wifi internet og gratis parkering.