Tatai Village

Tatai

Tatai er en lille pælelandsby, der ligger ved Tatai-floden. Den ligger omgivet af den skønneste natur. Til den ene side ligger udløbene af Kardemommebjergene med frodig jungle, floder, vandfald, et rigt fugleliv og livlige gibbonaber. Til den anden side ligger Peam Krasaop Wildlife Sanctuary, som er et stort område med mangroveskov, floder, øer og landsbyer. Den hyggelige Tatai landsby er udgangspunkt for jungleeventyr. Det er nemlig herfra, at bådene går ud til de forskellige hoteller, der ligger ude i naturen. Fra hotellerne kan du sejle på floden, vandre i junglen, besøge Tatai-vandfaldet eller tage en tur hen til en af landsbyerne i området.

Hoteller i Tatai Village

4 Rivers Floating Lodge er et dejligt sted midt ude i junglen, og de fredelige omgivelser indbyder til masser af afslapning. Stedet er ikke helt nyt længere, men det er stadig rigtig godt! Du bor i telte langs en mole, der går ud i floden - men det kunne lige så godt være små hytter, for de er godt indrettede med vinduer, badeværelse, minibar og en balkon, hvor du kan ligge og dase med udsigt ud over vandet. De ansatte er supersøde og yder en rigtig god service, men du skal være klar over, at herude på floden, er der intet hastværk, og tempoet er dér efter. Den eneste spisemulighed i nærheden er hotellets eget restauranttelt med et mindre udvalg af god, cambodjansk mad, som du kan nyde om aftenen med udsigt til floden.

Rainbow Lodge Eco Resort er et virkelig dejligt sted, som ligger i frodige omgivelser lige ud til floden. Her er du helt tæt på naturen, men samtidig kun en sejltur på 10 min. fra Tatai landsbyen. Stedet er ejet af Steve og Elliot, som er super søde, og de ved rigtig meget om området, fx hvor du skal tage på udflugt, og hvad der er spændende at se – og så er deres hund Nico altså også en glimrende vært! De syv dejlige lodges er bygget i genbrugsmateriale, bambus og palmeblade og kører på solenergi, og de er alle indrettet ud fra en af regnbuens farver med badeværelse, myggenet og fan – og så har du en balkon, hvor du kan sidde og nyde de fredelige omgivelser og udsigten til junglen eller floden. Der er gratis wifi i fællesområderne, men her så langt ude i naturen kan forbindelsen godt svinge lidt. Restauranten serverer lækker mad lavet på råvarer fra området for at støtte op om lokale bønder og Tatai landsbyen, og så gror resortet også selv en del af grønt. Her er masser at foretage sig: tag en dukkert i floden, sejl en tur i kajak, udforsk mangroven, tag på vandretur i naturen eller på en natsafari, eller måske skal du bare slappe af med en massage i spaen?

Rejser til Tatai Village

808
Siem Reap, Tatai, Sihanoukville, Kirirom Nationalpark og Phnom Penh
812
Siem Reap, Tatai, Sihanoukville, Phnom Penh