Tissamaharama (Yala)

Tissamaharama er en lille by, der ligger ca. en halv times kørsel fra Yala Nationalpark, hvor du kan se masser af spændende dyr som elefanter, leoparder og krokodiller! Tæt ved byen ligger, Kataragama, som er et stort område med helligdomme for mange religioner. Her vrimler det med mennesker i alle aldre, hele familier med gamle og små børn, unge, og her er også masser af dyr – køer, aber, varaner mv. Folk kommer her for at besøge templer og pagoder, få velsignelse fra guderne ved at give frugt ved templerne, haner ved pagoderne eller ved at kaste popcorn ud til fiskene i floden. Folk bader også i floden, og har de købt en ny bil, tager de måske nummerpladen med herud og hænger den op i et træ for at få køretøjet velsignet. Er du heldig får du måske lov til at deltage i en af ceremonierne. 

Rejser til Tissamaharama (Yala)

SL07
Unawatuna, Tissamaharama (Yala Nationalpark), Udawalawe Nationalpark og Tangalle
SL14
Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Tissamaharama (Yala) og Unawatuna
SL20
Unawatuna, Tissamaharama, Ella, Kandy, Sigiriya, Trincomalee
SL05
Unawatuna, Tissamaharama (Yala Nationalpark), Udawalawe Nationalpark og Sinharaja regnskoven

Hoteller i Tissamaharama (Yala)

Chaarya Resort & Spa er et super dejligt hotel, der ligger omkring en skøn have, hvor der på begge sider af haven ligger hyggelige, enkle standardværelser, som er pæne og hyggeligt indrettet. Her er en vidunderlig pool, hvor du kan køle dig ned med en dukkert efter en tur i nationalparken, eller også kan du bare spadsere en lille tur i den grønne have og nyde omgivelserne. Restauranten er god og varieret både morgen og aften - dog en anelse spisesalsagtig. Personalet er venligt og imødekommende - måske en anelse uopmærksomt, og så taler de ikke alle lige godt engelsk. Der er ikke supergodt lydisoleret, så måske kan du høre lidt larm fra de festlige gæster om aftenen.

EKHO Safari er et rigtig godt hotel, der ligger i flotte, grønne omgivelser lige ud til den smukke sø Tissa. Dit værelse er hyggeligt indrettet med møbler i naturlige materialer og varme, brune farver. Du har både aircondition, WiFi, køleskab og minibar du kan hygge dig med. Her kan være lidt lydt på værelset, så husk ørepropperne. Spis mad der er kræset om i restauranten, mens du nyder den flotte udsigt over søen. Brug dagen ved poolen, hvor du kan tage en forfriskende og kølig dukkert eller slikke sol på en af solsengene. Du kan også gå en hyggelig tur rundt om søen, og se alle de flotte fugle, der bor her. Hvis du vil på opdagelse ligger hotellet blot 20 minutters kørsel fra Yala Nationalpark. Personalet er rigtig venligt og gør sit bedste for, at du får et dejligt ophold.

Hibiscus Garden Hotel er et rigtig hyggeligt hotel, der ligger i en skøn have. Ofte tiltrækker de dejlige omgivelser faktisk sjove dyr som påfugle og slanger! Hotellet ligger perfekt til at tage på udflugt til fx Yala nationalpark eller de omkringliggende fuglereservater. Værelserne er pæne - alle med air-con og der er Wifi ved restauranten. Hotellet har en dejlig swimming pool og en lækker buffet.

Skønt mellemstort hotel med god service, god mad og hvor tingene fungerer. Her er en dejlig pool og skøn udsigt til naturen. Gode værelser med rimelig nye badeværelser og de nødvendige faciliteter. En lille upgrade fra de øvrige hoteller i Tissamaharama.