Tissamaharama (Yala)

Tissamaharama er en lille by, der ligger ca. en halv times kørsel fra Yala Nationalpark, hvor du kan se masser af spændende dyr som elefanter, leoparder og krokodiller! Tæt ved byen ligger, Kataragama, som er et stort område med helligdomme for mange religioner. Her vrimler det med mennesker i alle aldre, hele familier med gamle og små børn, unge, og her er også masser af dyr – køer, aber, varaner mv. Folk kommer her for at besøge templer og pagoder, få velsignelse fra guderne ved at give frugt ved templerne, haner ved pagoderne eller ved at kaste popcorn ud til fiskene i floden. Folk bader også i floden, og har de købt en ny bil, tager de måske nummerpladen med herud og hænger den op i et træ for at få køretøjet velsignet. Er du heldig får du måske lov til at deltage i en af ceremonierne. 

Rejser til Tissamaharama (Yala)

SL16
Sigiriya, Kandy, Adam's Peak, Nuwara Eliya, Tissamaharama (Yala) og Unawatuna
SL20
Unawatuna, Tissamaharama, Ella, Kandy, Sigiriya, Trincomalee
SL05
Unawatuna, Tissamaharama (Yala Nationalpark), Udawalawe Nationalpark og Sinharaja regnskoven
SL06
Kitulgala, Ella, Tissamaharama (Yala Nationalpark), Sinharaja og Unawatuna
SL07
Unawatuna, Tissamaharama (Yala Nationalpark) og Udawalawe Nationalpark
SL45
Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Ella, Tissamaharama (Yala) og Maldiverne
SL14
Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Tissamaharama (Yala) og Unawatuna
SL14J
Kalpitiya, Anuradhapura, Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Ella, Tissamaharama (Yala Nationalpark), Tangalle og Unawatuna

Hoteller i Tissamaharama (Yala)

Hibiscus Garden Hotel er et rigtig hyggeligt hotel, der ligger i en skøn have. Ofte tiltrækker de dejlige omgivelser faktisk sjove dyr som påfugle og slanger! Hotellet ligger perfekt til at tage på udflugt til fx Yala nationalpark eller de omkringliggende fuglereservater. Værelserne er pæne - alle med air-con og der er Wifi ved restauranten. Hotellet har en dejlig swimming pool og en lækker buffet.

Chandrika Hotel er et super dejligt hotel, der ligger omkring en skøn have, hvor der på begge sider ligger 10 pæne og enkle standardværelser. Her er en vidunderlig pool, hvor du kan køle dig ned med en dukkert efter en tur i nationalparken, eller også kan du bare spadsere en lille tur i den grønne have og nyde omgivelserne. Restauranten er god - dog en anelse spisesalsagtig - og her er et sødt personale.

Hotel Sun Sinda er et udmærket hotel, der ligger i smukke omgivelser tæt på nationalparken. Værelserne er meget enkle, men tag en dukkert i den dejlige pool, når du kommer tilbage fra safari.

LakeView Cottage er et lille, hyggeligt hotel, der ligger en halv time fra Yala nationalpark. Hotellet ligger i rolige, idylliske omgivelser så tæt på Tissa Lake, at du kan se søens rige fugleliv fra værelsernes terrasse. Værelserne er simpelt indrettet med kun de allermest nødvendige ting, men de er alle rene og pæne og udstyret med aircondition og gratis internet. Restauranten byder på lækker srilankansk mad, så her har du ingen undskyldning for ikke at spise sundt og økologisk.

Skønt mellemstort hotel med god service, god mad og hvor tingene fungerer. Her er en dejlig pool og skøn udsigt til naturen. Gode værelser med rimelig nye badeværelser og de nødvendige faciliteter. En lille upgrade fra de øvrige hoteller i Tissamaharama.

Taprospa er et simpelt hotel, og det er ikke helt nyt, men det ligger rigtig smukt ned til Tissa sø. Værelserne er enkle og rene og alle med tv, aircondition mm. Der er trådløst internet tilgængeligt i lobbyen, og der er en udmærket pool med udsigt udover søen. Maden på restauranten er god, men du kan ikke få så meget forskelligt.