Tokyo

Du kan ikke rejse til Japan uden at besøge hovedstaden! Tokyo er templer, museer, mennesker, reklameskilte, butikker og sushi. Her er ingen decideret bymidte men forskellige bydele hver med deres præg. Du kan jo starte med at se byen lidt fraoven - tag op til 45. etage i Tokyo Metropolitan Gorvernment-bygningen i Shinjuku-området. Du bør også opleve menneskemylderet i det kendte “Shibuya Crossing” og se virvaret af mennekser, butikker, musik og blinkende reklameskilte. Besøg Senso-ji templet, som nok er Tokyos flotteste tempel. Gå ind igennem de flotte porte til hovedtemplet, hvor de troende kommer for at vise deres respekt for Kannon, som også ses inde i selve templet. Her kan du også se store malerier af engle med lotusblomster. Gå senere lidt rundt i gaderne omkring templet, hvor der ligger mange sjove butikker og køb måske en god japansk køkkenkniv i Kappabashi dori. Slap op i et af byens åndehuller - Ueno Parken og besøg også Shitamachi-museet, hvor du kan se, hvordan en almindelig japansk familie levede fra 1600-tallet og frem til starten af 1900-tallet. Kejserpaladset midt i byen skal naturligvis også opleves. Da kejserfamilien bor her, er der ikke åbent for offentligheden i selve paladset, men du kan se op til dele af paladset ved Nijubashi broen, og besøge den østlige have. Fra kejserpaladset tager det ca. 15 minutter at gå ned til bydelen Ginza, hvor du kan shoppe i alle de store modehuse i området omkring Yon-Chome krydset, der om aftenen er et lyshav af reklameskilte. Du kan også tage ud til det kendte fiskemarked i Tokyo, besøge Tokyo Tower, som er en japansk udgave af Eiffel tårnet eller et af verdens højeste tårne Tokyo Skytree. 

Rejser til Tokyo

JP08
Tokyo, Fujikawaguchiko, Takayama, Hiroshima, Kurashiki og Kyoto
Nyhed
JP07
Tokyo, Fujikawaguchiko, Takayama og Kyoto.

Hoteller i Tokyo

Citadines Central Shinjuku Tokyo er et godt hotel til prisen. Her bor du lige midt i en af de mest levende bydele, med et farverigt natteliv og masser af butikker, restauranter og store shoppingcentre. Herfra er det også nemt at komme rundt i byen og opleve noget af alt det, Tokyo har at byde på. Værelserne er enkelt og moderne indrettet med bl.a. tv og WiFi. Oppe fra de øverste etager kan du få en flot udsigt over byen. Du har mulighed for at tilkøbe en morgenbuffet, der er ganske ok, men ikke noget specielt. Hvis du gerne vil have et større udvalg, kan du jo gå på jagt blandt områdets mange restauranter. 

Citadines Shinjuku Tokyo er et skønt nyere hotel, der ligger midt i Shinjukus forretningsområde. Hotellet er omgivet af skyskrabere og parker, og i området har du mange transportmuligheder. Der er fri WiFi-forbindelse på hele hotellet, så du kan sende mails i lange baner! Hvad med noget sved på panden? Det kan du få i fitnesslokalet på 1. sal! Værelserne er små, men pæne med en moderne stil, og her har du hvad du skal bruge, tekøkken og fladskærms-tv. I hotellets Breakfast Lounge, har du mulighed for at købe morgenmad.

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku er et stort, moderne hotel, hvor tingene bare fungerer! Beliggenheden er super - midt i Shinjuku-distriktet, 5 minutters gang fra stationen, så det er intet problem at komme rundt i hele Tokyo. Her er 624 pæne, rene værelser, hvor der er TV og gratis wifi, så du kan nemt sende e-mails til dem derhjemme. Der er selvfølgelig masser af restauranter i nærheden, men prøv også at spise på hotellets italienske restaurant, hvor de serverer lækre, små, kunstnerisk anrettede retter. Her er også en glimrende morgenmadsbuffet med æg, bacon og meget mere! Efter en dag med byvandringer kan du forkæle dig selv med en massage i hotellets spa - men husk at reservere tid på forhånd. Personalet er hjælpsomt, og de fleste er rigtig dygtige til engelsk.

Hotel Wing International Premium Tokyo Yotsuya er et hotel meget centralt beliggende i Tokyo, ikke langt fra Shinjuku distriktet. Her har du rig mulighed for at shoppe, og finde mange gode restauranter at spise på. Der er fri WiFi-forbindelse på hele hotellet, og den kan du bruge hvis du lige skal sende en mail til dem derhjemme. Har du haft en lang dag, så smid dig på sengen og tænd for tv’et, og ellers har badeværelset badekar, hvis det får dig til at slappe mere af. På hotellets italienske restaurant Bistro W, kan du indtage morgenmadsbuffeten, samt dagens andre retter.