Tokyo

Du kan ikke rejse til Japan uden at besøge hovedstaden! Tokyo er templer, museer, mennesker, reklameskilte, butikker og sushi. Her er ingen decideret bymidte men forskellige bydele hver med deres præg. Du kan jo starte med at se byen lidt for oven - tag op til 45 etage i “Tokyo Metropolitan Gorvernment" bygningen i Shinjuku området. Du bør også opleve menneskemylderet i det kendte “Shibuya Crossing” og se virvaret af mennekser, butikker, musik og blinkende reklame skilte. Besøg Senso-ji templet som nok er Tokyo's flotteste tempel. Gå ind igennem de flotte porte til hoved templet, hvor de troende kommer for at vise deres respekt for Kannon som også ses inden i selve templet, hvor der også er store malerier af engle med lotus blomster. Gå senere lidt rundt i gaderne omkring templet, hvor der ligger mange sjove butikker og køb måske en god japansk køkkenkniv i Kappabashi dori. Slap op i et af byens åndehuller - Ueno Parken og besøg her også Shitamachi museet, hvor du kan se hvordan en almindelig japansk familie levede fra 1600 tallet og frem til starten af 1900 tallet. Kejserpaladset midt i byen, skal naturligvis også opleves. Da kejserfamilien bor her, er der ikke åbent for offentligheden i selve paladset, men du kan se op til dele af paladset ved Nijubashi broen, og besøge den østlige have. Fra kejserpaladset tager det ca. 15 min. at gå ned til bydelen Ginza, hvor du kan shoppe i alle de store modehuse i området omkring Yon-Chome krydset, der om aftenen er et lyshav af reklameskilte. Du kan også tage ud til det kendte fiskemarked i Tokyo, besøge Tokyo Tower, som er en japansk udgave af Eiffel tårnet, eller et af verdens højeste tårne Tokyo Skytree. 

Hoteller i Tokyo

Citadines Central Shinjuku Tokyo er et godt hotel til prisen. Her bor du lige midt i en af de mest levende bydele, med et farverigt natteliv og masser af butikker, restauranter og store shoppingcentre. Herfra er det også nemt at komme rundt i byen og opleve noget af alt det, Tokyo har at byde på. Værelserne er enkelt og moderne indrettet med bl.a. tv og WiFi. Oppe fra de øverste etager kan du få en flot udsigt over byen. Du har mulighed for at tilkøbe en morgenbuffet, der er ganske ok, men ikke noget specielt. Hvis du gerne vil have et større udvalg, kan du jo gå på jagt blandt områdets mange restauranter. 

Citadines Shinjuku Tokyo er et ultramoderne hotel midt i Skinjukus forretningsområde, hvor det ligger omgivet af skyskrabere og smukke parker. Værelserne er små, men indrettet i en lækker moderne stil. Alle værelserne er med tekøkken, TV, air-con og trådløst internet. Der er også et dejligt fitness rum på hotellet, og der serveres en lækker morgenmad i hotellets breakfast lounge.

Hotel Sunroute Plaza Shinjuku er et stort, moderne hotel, hvor tingene bare fungerer! Beliggenheden er super - midt i Shinjuku-distriktet, 5 minutters gang fra stationen, så det er intet problem at komme rundt i hele Tokyo. Her er 624 pæne, rene værelser, hvor der er TV og gratis wifi, så du kan nemt sende e-mails til dem derhjemme. Der er selvfølgelig masser af restauranter i nærheden, men prøv også at spise på hotellets italienske restaurant, hvor de serverer lækre, små, kunstnerisk anrettede retter. Her er også en glimrende morgenmadsbuffet med æg, bacon og meget mere! Efter en dag med byvandringer kan du forkæle dig selv med en massage i hotellets spa - men husk at reservere tid på forhånd. Personalet er hjælpsomt, og de fleste er rigtig dygtige til engelsk.

Ibis Tokyo Shinjuku er udmærket hotel, der ligger meget centralt i Shinjuku-distriktet. Her er masser af liv, et stort udvalg af butikker og restauranter, og hotellet ligger i gåafstand til både togstationen og metroen. Hotellet er en del af Ibis-kæden, og er indrettet derefter. Det er derfor et rimelig middelmådigt hotel - det er ikke luksus, men det fungerer, og her er, hvad du skal bruge. Hotellet byder på gratis WiFi, en bar og en morgenmadsrestaurant.