Toronto

Toronto er Canadas største by og fyldt med fristelser i verdensklasse! Hvis du rejser til Canada, så tag et smut forbi den store by og oplev de mange musicals, madkunsten, museerne, shoppinggaderne, arkitekturen, kunstudstillingerne, koncerterne og det spændende natteliv. Det er en multietnisk mega-by, hvor flertallet af indbyggerne er født uden for Canada. Men selvom byen er stor, er de fleste seværdigheder i centrum. Et besøg til byens vartegn, CN-Tower, med det svimlende glasgulv er et must – udsigten herfra er ganske enkelt imponerende. Byen har også en kæmpestor, underjordisk shoppingarkade med over 2000 butikker spredt over et helt system af gange. Bliver du væk her, er det om at have pengepungen med, for du kommer helt sikkert ikke op til jordens overflade tomhændet. China Town bydelen er rigtig hyggelig - udover små hyggelige butikker, er her også et væld af etniske restauranter, hvor du spiser godt og billigt. Fra China Town er der ikke langt at gå til Royal Ontario Museum, der blandt andet huser en fin samling af dinosaurskeletter og en imponerende mineralsamling. Kensington marked er også et besøg værd. Bydelen minder mest af alt om et hippiekvarter fra 60’erne, og i butikkerne kan du købe næsten alt, som hører denne livsstil til. Her er farverigt, larmende og meget charmerende! Du bør også besøge Distillery Historic District, et gammelt industrikompleks, hvor der indtil midten af 1900-tallet lå verdens største destilleri. I dag kan man gå rundt i brostensbelagte gader og nyde de gamle og smukt restaurerede bygninger, som nu er hjemsted for restauranter, forretninger med kunsthåndværk, gallerier og meget andet. Ti minutters sejltur fra Toronto ligger Toronto Island, og her har du en fantastisk udsigt til byens skyline. 

Hoteller i Toronto

Bond Place Hotel er et godt og pænt hotel, der ligger central midt i Toronto i gå afstand til Canon Theatre, Yonge-Dundas Square og Canon Theater. Eaton Centre ligger 5 minutters kørsel derfra. Det er et stort hotel med 285 værelser og alle de nydelige værelser har aircondition, fladskærms-tv og sædvanlige faciliteter - men her er ikke Wi-Fi.

Courtyard Toronto Downtown er et rigtig godt, stort hotel, der ligger midt i byen kun 20 minutters gang fra vandet og CN Tower. Hotellet er moderne møbleret og godt vedligeholdt, selvom det ikke er helt nyt. Værelserne er store, og der er det meste: gratis Wi-Fi, klimaanlæg, gode senge - dog ikke køleskab. Hotellet har fitnessrum og indendørspool med hyggelige siddeområder og liggestole, hvor du rigtigt kan få slappet af. De to restauranter serverer skøn mad, og personalet er meget opmærksomt og hjælpsomt.

Holiday Inn Downtown Centre er et stort og godt storbyhotel - moderne uden den helt store charme, men til gengæld med en super beliggenhed! Du bor 10-15 minutters gang fra centrums mange butikker og restauranter og kun 200 meter fra metroen, så du nemt kan komme rundt. Og mangler du noget, kan du gå 3 minutter til det nærliggende supermarked, der har det meste. Værelserne og badeværelserne er ret små, men du har gratis wifi, og de er helt fint indrettet. Hotellet har en indendørs pool, hvis du trænger til at flyde lidt rundt efter en dag med masser af byvandring, og du kan også besøge spaen eller træningslokalet, hvis du trænger til lidt wellness eller motion.

Rejser til Toronto

CA02
Toronto, Huntsville, Pembroke, Ottawa, Montreal, Quebec City, Isle-Aux-Coudres, Saguenay, Saint Alexis-des-Monts og Belleville
CU8DEG
Havana, Trinidad, Varadero og Toronto