Tulsa

Tulsa ligger i det nordøstlige Oklahoma, 159 kilometer nordøst for Oklahoma City. Byen blev engang kaldt verdens oliehovedstad og var centrum for USAs olieindustri, men i dag er Tulsa et kultur- og kunstcenter med muséer, historisk arkitektur, fine shoppingområder og kongrescentre. Engang boede der Lochapoka og Creek indianere i området, og de kaldte byen for ”Tallasi”, som betyder ”gammel by”. Siden er Tulsa blevet påvirket af sydvesten, midtvesten og indiansk kultur, og det har sat sit præg på byens kulturoplevelser. Byen har hele 135 parker – i The River Parks Turkey Mountain Urban Wilderness Area kan du vandre, løbe, cykle og ride, og i Woodard Park kan du slentre rundt i den botaniske have og nyde den fantastiske duft i rosenhaven. Byens mange museer er interessante og giver et godt indblik i byens kultur. Et af de helt store kunstmuseer i USA ligger her, nemlig Philbrook Museum, der er anerkendt som et af de 50 bedste kunstmuseer i landet! Det er bestemt et besøg værd, og bare den smukke bygning er en oplevelse i sig selv. Hvert år holder byen et hav af festivaler, heriblandt den litterære sci-fi festival, Conestoga, og Tulsa Oktoberfest med tyrolertøj og øl i lange baner.  

Hoteller i Tulsa

Best Western Plus Tulsa er et super godt standardhotel, der ligger langs Route 66 omkring otte kilometer fra byens centrum. Hotellet er ikke splinternyt, men værelserne er pæne og rene, og her er de mest nødvendige ting. Hotellet tilbyder både gratis internet, gratis parkering og gratis morgenmad med et godt udvalg af mad. Du kan tage en slapper i den lille indendørs pool eller dase i saunaen efter en dag med oplevelser i byen.

Rejser til Tulsa

US71
Chicago, Springfield (IL), St. Louis, Springfield (MO), Tulsa, Oklahoma City, Amarillo, Albuquerque, Holbrook, Flagstaff, Las Vegas, Santa Monica