Ujung Pandang

Ujung Pandang

Ujung Pandang (der også bliver kaldt Makassar) er hovedstaden på Sulawesi. Sulawesi er en stor, grøn ø fuld af bjerge, vulkaner og smukke strande, og her er skøn natur og kultur. Det lækre, turkise vand og de mange koralrev ud for kysterne, gør det til et af de smukkeste snorklesteder i verden. Selve byen har flere forskellige seværdigheder som fx Fort Rotterdam, som blev bygget af kongen af ​​Gowa i det 16. århundrede og erobret og ødelagt af hollænderne i det 17. århundrede. Du bør også tage en tur til Pao Tere-havnen, hvor der ofte ligger buginesiske skonnerter på stribe. 

Hoteller i Ujung Pandang

Hotel Santika Massakar er et topmoderne og lidt strømlinet hotel med god beliggenhed kun 10 minutter fra centrum og 15 minutter fra Losari Beach. Hotellets værelser er ikke de største, men der er dog, hvad du har brug for. Morgenmaden smager helt fint, men til aftensmad vil du nok hellere ud og se, hvad byen har at byde på. Du har fri adgang til WiFi, men hav tålmodighed, det kan godt drille lidt engang imellem. Start din dag med at tage en tur i hotellets fitnesscenter, og får du ikke svedt nok der, kan du altid svinge forbi saunaen. Føler du dig træt og udmattet efter en lang dag, så tag i spabadet og forkæl dig selv med en personlig spaoplevelse i afslappende omgivelser. Der er ingen pool på hotellet, så er det badeferie, du søger skal du ned til stranden for at få dyppet tæerne (selvom vi måske mere ville kalde det en ”kyst” end en egentlig strand). Hotellets venlige personale står altid klar til at give dig en hånd eller besvare spørgsmål, hvis du skulle stå og mangle hjælp.

Quality Makassar er et hyggeligt hotel, der ligger tæt på havnefronten og ikke langt fra det centrale business-distrikt. Bare en kort gåtur herfra finder du Fort Rotterdam. Værelserne er forholdsvis enkle, men flotte og med gode faciliteter. Et hyggeligt hotel tæt på centrum.