Valladolid

Valladolid

Valladolid bliver også kaldt ’The Sultan of the East’ på grund af den koloniale arkitektur. Byen blev grundlagt i 1543 af Don Francisco de Montejo og har dannet rammen om en af Mexicos vigtigste historiske begivenheder, Kaste-krigen i 1847 – og så siges det også, at den mexicanske revolution har rødder i Valladolid. På en tur rundt i byens historiske centrum vil du ikke møde mange turister, så nyd den uspolerede stemning, mens du slentrer forbi byens farverige bygninger. 

Hoteller i Valladolid

Ecotel Quinta Regia er et hyggeligt hotel, der ligger i det historiske centrum af byen. Værelserne er store og dejlige med enten terrasse eller balkon og udsigt til den flotte have, hvor der dyrkes mange forskellige afgrøder. På værelserne er der aircondition og trådløst internet.

Meson del Marques Hotel er et større, men rigtig hyggeligt og pænt hotel, der ligger lige ved siden af Plaza Principal i det historiske centrum. Hotellets reception ligger i en gammel bygning i kolonistil og værelserne er dejlig store med aircondition, wifi, skønne badeværelser og nogle har balkon eller terrasse. Der er udendørs pool, bar og restaurant samt gratis wifi på afmærkede områder.