Valle de Antón

Valle de Antón er en naturskøn by, som ligger oppe i bjergene i verdens næststørste beboede vulkankrater. Byen har en storslået natur med flotte vandfald, firkantede træer (altså stammerne, ikke kronerne!) og varme kilder. Byen er også kendt for at være et af de eneste steder, hvor den kritisk truede panamanske gyldne frø bor. Den fantastiske natur byder desuden på hele 500 forskellige arter fugle, så løft hovedet og gå på opdagelse imellem træerne. Du bor 600 meter over havets overflade, så temperaturen er et par grader køligere end nede på jorden, men det bliver sjældent helt koldt. Naturen er flottest fra maj til start december i regnsæsonen også kaldet den grønne sæson, hvor den rigtig får lov at blomstre. Befolkningen er fra Guaymi indianerstammen, og du kan se deres flotte kunst og håndværk på byens levende og farvestrålende marked. Her er masser at opleve – byen har både et meget lille museum, en lille zoo, et sommerfuglehus og et orkidécenter med over 100 orkidéarter fra området. Men det er selvfølgelig naturen, der byder på allerflest oplevelser! Er du let til bens, så hike til toppen af The Sleeping Indian og nyd den vilde udsigt over dalen og de andre bjerge – den er fænomenal! Og du skal endelig ikke lade dig skræmme af at bo på en vulkan, for den har sovet siden 1987.

Hoteller i Valle de Antón

Los Mandarinos Boutique Hotel & Spa er et super lækkert hotel og lidt af en oplevelse at bo på, for det ligger simpelthen så smukt midt i naturen. Her er i alt 70 flotte værelser - nogle er placeret i hovedbygningen, mens andre er placeret lidt roligere. Fælles for dem alle er, at de er smukt indrettede og har aircondition, minikøleskab, tv, og så selvfølgelig badekåbe og tøfler, så du kan smide skoene og slappe af efter en dag fyldt med oplevelser. Du kan også tage en tur i hotellets spa eller tage en dukkert i en af de to pools. Når sulten melder sin ankomst, kan du gå til centrum af den hyggelige by på 25 minutter, men du kan også vælge at blive på hotellet og spise på en af deres to restauranter. 

Valle Verde Hotel er et lille hyggeligt resort, der ligger midt i en fantastisk natur. Du bor i en dejlig have fuld af bananpalmer og blomstrende kaktusser, og nærmest overalt i haven, har du udsigt til flotte bjerge.  Værelserne er meget enkle, men du har aircondition og TV, og vil du sende et billede af de mange udsigter til dem derhjemme, kan du smutte i internetcaféen. Slap af i restauranten med Panama- og Peru-inspireret mad og en drink efter dagens oplevelser. Få dig også en afslappende massage og en frisk ansigtsbehandling, så du kan være frisk til næsten morgen, hvis du skal ud og vandre mere. Husk rejseparløren, for personalet kan kun de vigtigste ord på engelsk.

Rejser til Valle de Antón

PAN03
Panama City, San Blas, Valle de Antón og Isla San José