Vancouver

Vancouver er en storslået og dejlig by, og du skal ikke langt for at komme ud i den skønne natur med bjerge og søer. Her er masser af muligheder for shopping og gode restaurantbesøg – i West End ligger Robson Street, som er den ultimative shoppinggade. På hver side af vejen er der spændende butikker og hyggelige caféer, som bare venter på at blive besøgt. Vancouver kan også bryste sig af at have en af de største byparker i verden, Stanley Park, og den er helt fantastisk til en slentretur på en solskinsdag. Den smukke kinesiske have, Dr. Sun Yat-Sen Classical Chinese Garden, vil næsten give dig en følelse af at være i Kina, og her kan du virkelig gå rundt i fred fra byens trafik. Vancouver Science World kan ses mange steder i byen, og den kæmpestore, runde bygning, er virkelig et sjovt syn om aftenen, når den er oplyst. Du kan se dyr og planter fra hele verden på Vancouver Aquarium, og på The Amazon Gallery er der også masser af tropiske fugle, piratfisk og jungleplanter, mens spækhuggere, hvidhvaler og havoddere svømmer rundt i de kæmpemæssige pools. Og så er der jo også den store sø, som bare må opleves! Her kan du gå en hyggelig tur med udsigt til smukke skove og snedækkede bjerge. Lidt uden for Vancouver kan du besøge Capilano Suspension Bridge, den kæmpemæssige hængebro, som løber 70 meter over Capilano floden.

Hoteller i Vancouver

Best Western Plus Uptown Hotel er et rigtig godt hotel, der ligger en gåtur på omkring 15 minutter fra centrum. Værelserne er dejlige og pæne, og du får gratis wifi, hårtørrer og kaffemaskine - dog ligger der et hospital kort herfra, og indimellem sker det altså, at du kan høre ambulancerne. Hotellet har en lille, fin gårdhave, hvor du kan trække en mundfuld frisk luft, og du kan træne i fitnesscenteret, hvis du trænger til at røre dig. Morgenmaden er god, det samme er maden i restauranten, og de ansatte er rigtig søde og hjælpsomme.

Century Plaza Hotel & Spa er et lidt ældre men godt hotel, som ligger centralt i Vancouver, kun et par blokke fra Robson Street. Værelserne er store og har både spiseområde, siddeområde, aircondition og gratis internet – men forbindelsen til internettet svinger altså lidt. Hotellet har restaurant, barlounge og en kaffebar, hvor du også kan få supper og salater – og så er der masser af spisemuligheder langs Robson Street. Hotellet har et træningslokale, hvor du kan få sved på panden, og så kan du tage en dukkert i den lille, indendørs swimmingpool.

Pacific Gateway Hotel er et rigtig godt hotel! Det ligger et godt stykke uden for Vancouver, men til gengæld lige ved siden af lufthavnen - perfekt hvis du bare skal have en overnatning inden en flyvetur. Personalet er venligt og effektivt, og værelserne er pæne og rene med gratis internet, TV og hårtørrer. Du spiser godt på restaurantens terrasse med udsigt ud over vandet, og hvis det er køligt, kan du rykke tættere på den udendørs pejs! Her er en lille, grøn have, og en pool, som du kan flyde rundt i, når det er godt vejr. Prøv også en kop kaffe i kaffebaren, hvis du trænger til en lille opkvikker.

The Barclay Hotel er et ret enkelt, ældre hotel, som er lidt slidt. Derimod gør det venlige og hjælpsomme personale og den centrale beliggenhed dette til et rigtig godt hotel alligevel! Det ligger på den populære og kendte shoppinggade, Robson Street, og det er i gåafstand til mange af de andre populære attraktioner i byen heriblandt Stanley Park, Vancouver Aquarium og Vancouver Art Gallery. Værelserne er små og simple, men her er det hele: gratis wifi, TV og blæser. Her er ingen restaurant, og morgenmaden er ikke noget at råbe hurra for, men lige udenfor døren ligger der et utal af mange dejlige restauranter. 

Rejser til Vancouver

CA03
Edmonton, Jasper Nationalpark, Banff Nationalpark, Mount Revelstoke Nationalpark, Penticton og Vancouver
CA01
Vancouver, Victoria, Whistler, Kamloops, Jasper Nationalpark, Banff Nationalpark, Vernon, Harrison Hot Springs