Varadero

Varadero er Cubas mest berømte strand, og her får du masser af sol, en vandtemperatur på gennemsnitlig 26 grader og et blåt hav, der ligner noget fra en film. En af de skønneste strande på vores Cuba rejser! Stranden er bred, og sandet er hvidt og så fint, at det ikke knaser, men næsten støver! En dejlig brise køler dig af, og havbunden skråner langsomt, så stranden er meget børnevenlig – simpelthen det perfekte sted, hvis du er en rigtig vandhund! Dette er paradis i manges øjne, og derfor er her også mange turister. Ca. 75 all inclusive-hoteller kæmper om gæsternes opmærksomhed, og der er derfor utallige muligheder for aktiviteter dag og nat, samt udflugter til lands og til vands. Tag ud på havet og nyd bølgernes brusen og solens stråler, tag en turistbus i forskellige retninger, lej en bil eller en scooter og tag rundt og oplev området. Der er mange steder at tage hen, fx til Cayo Coco, som er en skøn ø, eller til en af landets smukkeste og mest kulturelle byer, Trinidad, som du kan besøge på en lang heldagsudflugt. Du kan også tage op og ned ad de 20 kilometer pragtfulde strande – oplev en ny strand hver dag! Hold rigtig ferie, bad i havet, få lidt sol på kroppen og læs de bøger, du længe har villet læse.

Rejser til Varadero

Hoteller i Varadero

Be Live Experience Las Morlas er et lille og godt all inclusive hotel, som ligger direkte ved stranden – ca. 20 minutters gang fra centrum af Varadero. Værelserne er rummelige, de kan godt være lidt slidt, men de har hvad du har brug for, fx aircondition, TV, hårtørrer og en balkon eller terrasse, hvor du kan sidde og slappe af og nyde udsigten. Der er internet (mod betaling) ved receptionen, hvis du gerne vil sende en e-mail hjem. Hotellets skønne poolområde er omgivet af en dejlig grøn have – og der er masser af liggestole, så du rigtig kan slappe af. Du kan spise på hotellets à la carte restaurant, ved buffeten eller ved grillen på stranden, og på alle tre steder er maden udmærket. Der er to barer på hotellet, hvor du kan få en forfriskende drink – måske noget med rom, når nu du er i Cuba? Vil du være aktiv, tilbydes der flere sportsaktiviteter på hotellet, fx beach volley, bordtennis og aerobic. De ansatte er søde og hjælpsomme, så spørg dem, hvis du er i tvivl om noget. 

Be Live Experience Turquesa er en ny favorit hos C&C! Det er et skønt all inclusive hotel, som ligger 8 km fra centrum af Varadero – og altså lidt væk fra den travle del af stranden. Værelserne er dejligt fordelt i mindre bygninger mellem palmerne i haven, og de er indrettet i caribisk stil med blomstersengetæppe og strålende farver. Du har både aircondition, minikøleskab, TV og hårtørrer på værelset, og så naturligvis en lille terrasse eller balkon, hvor du kan sidde og skrive postkortene hjem. Stranden er fantastisk med vand så turkist, at det gør helt ondt i øjnene, men her er også en dejlig pool med masser af liggestole og badehåndklæder (mod et mindre depositum). Du kan spise på en af de tre à la carte restauranter med mexicansk, cubansk og italiensk mad (den italienske er bedst!), og farvestrålende drinks får du i en af de tre barer. Morgenmaden er også helt fin, og her er det særligt pandekagerne, du skal prøve! Du kommer bestemt ikke til at kede dig med både aftenunderholdning, fitness, beach volley, billard, bordtennis, minigolf, basket, tennis og en sauna – du når nok ikke det hele, men du kan prøve. I receptionen er de ikke så hurtige, men hvis du smiler og er glad, kommer du længst.

Blau Varadero er et moderne all inclusive hotel, der har en dejlig have med liggestole og hængekøjer, hvor du kan dase i fred og ro under palmetræerne. Det ser måske ikke så spændende ud udefra, men det er ret godt. Her er en stor pool, og du kan nemt gå ned til den lækre strand. Værelserne er flotte, har gode faciliteter fx køleskab, kaffemaskine og egen balkon. Her er tre forskellige restauranter - en med buffet, en med cubansk og en med international mad. Frokosten serveres i restauranten ved poolen, hvor der er underholdning. Du kan vælge mellem fire barer, hvoraf den ene ligger nede på stranden. Her er super betjening og dejlig meget plads - og så er her dejlig roligt, for hotellet er nemlig kun for voksne. Du kan gå på internettet i lobbyen mod betaling.

Hotel Iberostar Laguna Azul er et stort, imponerende resort, der ligger lige ud til stranden. Det er omgivet af flotte palmer og kilometervis af strand. Du kan nyde mad på syv forskellige restauranter eller drikke drinks i en af de syv barer. Poolområdet er gigantisk med hele seks flotte swimmingpools dekoreret med klipper, vandfald og palmer. Værelserne er nydeligt indrettet og er pæne og rene. Der er internetcafé på området, men det er ikke gratis. Her er masser af faciliteter og underholdning - du kan nyde spa'en, tage en tur i gym, få massage, tage ud med kayak eller windsurfer eller måske spille et slag tennis eller golf.