Tekniske udfordringer - Vi arbejder på sagen:

Vi har lidt tekniske udfordringer efter et strømsvigt på vores kontor i København.
Så vores telefoner og emails driller. 

I er velkommen til at ringe ind på telefon: 31 44 48 98  

Vi beklager ulejligheden.

Washington

Grundstenen til Det Hvide Hus var den første, der blev lagt i 1792, og 8 år senere flyttede hovedstaden hertil. Dengang var USA en forholdsvis ny nation, uden indflydelse uden for egne grænser, men i dag påvirker det, der foregår i Washington, os alle. Hele 20 millioner turister besøger hvert år byen, for at få del i den oplevelse det er at opleve magten så tæt på. Tag rundt i byen og se de mange bygninger og monumenter, der er bygget til at imponere og ære. Mest kendt er nok Det Hvide Hus, hvor alle USA's præsidenter har boet siden år 1800. Tænk bare på alle de verdensomspændende og vigtige beslutninger, der er blevet taget her! Andre af de store attraktioner inkluderer The Pentagon, Jefferson Memorial, Lincoln Memorial, Washington Monument og selvfølgelig Kongressen på Capitol Hill. Du kan få lang tid til at gå med at besøge museer og gallerier – og de fleste er endda gratis. I parken National Mall ligger der flere forskellige museer, bl.a. den ene halvdel af the National Air and Space Museum, hvor du kan se mange spændende fly. The Smithsonian Institute tæller hele 19 museer, der har specialiseret sig i alt fra frimærker over globalisering til dyreliv. Når du er blevet mættet af museer, kan du slentre rundt i den charmerende bydel Georgetown, hvor du finder hyggelige gader, fine butikker og gode restauranter.  Slut måske dagen af på Off the Record Bar, hvor du kan mænge dig med politikere, journalister, aktivister og folk, der arbejder i Det Hvide Hus.

Hoteller i Washington

Capitol Skyline ligger tæt på den centrale del af byen, 5 blokke syd for Capitol Hill. Her er ikke mange restauranter ellrer butikker i nærheden, til gengæld er området er roligt og stille om aftenen. Hotellet har pæne værelser, pool og et mindre fitnessrum.

Quality Inn Mount Vernon er et ældre hotel i udkanten af byen, og det er helt fint til en enkel overnatning. Det ligger dejlig tæt på motorvejen, så det er nemt at finde, og der er også en Walmart og flere spisesteder inden for gåafstand. Værelserne er udstyret med aircondition, TV, køleskab og gratis wifi.

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel kommer snart!

Spørg vores rejsekonsulenter om mere information på telefon 3315 3322.

Rejser til Washington