Whistler

Whistler ligger højt oppe i de sneklædte Coast Mountains i Britisk Columbia, og her er skønt både sommer og vinter. Om sommeren er byen et paradis for golfspillere og folk, der vandrer eller mountainbiker i den smukke natur, og om vinteren stormer skiløbere til stedet. I sneen kan du både stå på ski, køre på snescooter, tube ned ad bjerget i en stor oppustelig slæde og nyde udsigten ud over området fra kabineliften. Byen er næsten som en lille eventyrby i det hyggelige snelandskab, og om aftenen lyser den op imellem bjergene og ligner noget fra et julekort. Her er masser af charmerende butikker og hyggelige restauranter, og så er det jo næsten heller ikke til at undgå afterskiing på en hyggelig bar. 

Hoteller i Whistler

Aava Whistler Hotel er et skønt, moderne hotel, som ligger dejlig centralt i byen – kun få minutters gang fra hjertet af byen. Værelserne er godt indrettet og meget komfortable, og her er bl.a. minikøleskab, gratis wifi, og kaffemaskine. Du føler dig straks velkommen her, for de ansatte er super søde og meget hjælpsomme. Når du træt vender tilbage til hotellet fra dagens oplevelser, så slap af ved hotellets udendørs pool, hvor der også er boblebad og sauna, men du kan også smutte en tur forbi træningslokalet. Det er ingen restaurant på stedet, men få skridt fra hotellet, kan du vælge mellem et stort antal af dejlige spisesteder. Morgenmaden er også rigtig god! Hotellet lægger stor vægt på miljøet – det ser du specielt ved deres affaldssortering og deres brug af energisparende materialer.  

Crystal Lodge er et rigtig dejligt sted, der ligger midt i byen lige for foden kabineliften. Værelserne er gode og rene med alle de mest nødvendige faciliteter, og du kan blandt andet gå gratis på internettet. Her er to restauranter, en lounge, en Starbucks og adskillige butikker, så du kommer ikke til at mangle noget! Efter en lang dag med vandreture i bjergene, kan du dase i det udendørs poolområde, hvor der er en opvarmet pool og to boblebade, som er åbent året rundt - selv i snevejr! Hvis du virkelig trænger til at få varmen, kan du få sved på panden i saunaen eller træningslokalet. De ansatte er søde og hjælpsomme, så spørg dem, hvis du vil leje cykler.

Rejser til Whistler

CA01
Vancouver, Victoria, Whistler, Kamloops, Jasper Nationalpark, Banff Nationalpark, Vernon, Harrison Hot Springs