Yellowstone

Yellowstone er den første nationalpark i USA, og mange andre nationalparker er bygget op efter den fascinerende Yellowstone. Her er simpelthen så fantastisk! Her har du udsigt til sneklædte bjerge, skove, der fortsætter i én uendelighed og den smukke sø midt i parken, som bare er eventyrligt smuk. Når du står og ser dig omkring, føler du næsten, at du kigger på et maleri… En af de mest berømte attraktioner er Old Faithful. Den berømte gejser fik sit navn på grund af sin præcision og forudsigelighed. Udbrud på Old Faithful varer mellem 1 og 5 minutter, og sprøjter vand og damp 184 meter lodret op i luften – et imponerende syn! Der er masser af gejsere i området, som du kan gå henover ad små træbroer og betragte på sikker afstand. Parken omfatter også landets største dyrereservat, hvor flokke af bøfler vandrer frit rundt, og ulve, elge og bjørne gemmer sig mellem træerne. Du kan gå langs den enorme sø ad en af de mange stier og beundre de mange fyrretræsskove og de buldrende vandfald, som falder nedover klipperne. Igennem parken løber Beartooth Scenic Byway, som er blevet kaldt den smukkeste vej i Amerika. Vejen fører op i de sneklædte Beartooth Mountains, hvor der er skøn udsigt ud over området.

Hoteller i Yellowstone

Gray Wolf Inn and Suites er et godt hotel, som ligger dejligt lige ved vestsiden af den fantastiske, naturskønne nationalpark. Du bor i et pænt og rent værelse, som er udstyret med det basale og fx også aircondition, TV, køleskab og mikroovn. Inden du skal ud på eventyr i naturen så får du en helt udmærket og solid morgenmad på hotellet, så du bliver klar til en lang dag i den friske luft! Der er desuden et fint udvalg af spisesteder i området, så du kan få prøvet lidt af hvert. Du kan spørge det venlige personale til råds. Har du brug for lidt afveksling fra nogle skønne, lange dage med luft, vind og smuk natur, så kan du gå en tur i saunaen eller spabadet – eller du kan hoppe ned i den indendørs pool. Hvis du hellere vil sidde og slappe af, så kan du sætte dig ved pejsen i lobbyen og bruge den gratis internetforbindelse, så du kan sende flotte naturbilleder til dem derhjemme!

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel kommer snart!

Spørg vores rejsekonsulenter om mere information på telefon 3315 3322.

Rejser til Yellowstone

US29
Los Angeles, San Simeon, San Francisco, Yosemite, Las Vegas, Bryce Canyon, Salt Lake City, Yellowstone, Cody, Cheyenne, Denver, Durango, Page (Lake Powell), Grand Canyon, Scottsdale (Phoenix) og Los Angeles