Yosemite

Yosemite Nationalpark er en af de mest populære nationalparker i Californien. Den ligger ca. 3 timers kørsel fra San Francisco, og besøges af mere end 4 mio. mennesker årligt. Kør ud i de over 3.000 meter høje bjerge og nyd naturen på nærmeste hold med bil shuttlebus eller cykel. Her er fantastiske granitklipper, buldrende vandfald, bjergtoppe, gletschere og blomstrende enge. Besøg Glacier Point, hvor der er en smuk udsigt over Yosemite Valley og det knap 800 meter høje Yosemite Falls med Sierra Nevada-bjergene i baggrunden. Besøg også Bridalveil Falls, Cathedral Rock eller udsigtspunktet Half Dome, måske ved solnedgang? Yosemite Nationalpark er ideel at besøge om sommeren, men omvendt er her samtidig mange biler på vejene. Derfor er foråret og efteråret som regel også et godt tidspunkt at besøge Yosemite, så længe det ikke trækker op til snevejr.

Hoteller i Yosemite

Cedar Lodge er et pænt hotel beliggende i et naturskønt område 10 kilometer fra indgangen til Yosemite parken. Der er 208 værelser med bad/toilet, aircondition og telefon og kaffe/tebrygger. Hotellet har 2 restauranter, bar samt både inden- og udendørs swimmingpool.

Half Dome Village er et rigtig hyggeligt sted, som ligger i fantastiske naturomgivelser! Det minder lidt om en skøn campingplads, hvor der allerede er sørget for tag over hovedet. Du bor i en hyggeligt, lille rustik hytte eller telt med en seng, og måske kommer du til at skulle dele badeværelse med nogle andre. Når vejret begynder at blive koldt, bliver der varmet nogenlunde op. På restauranten kan du få god mad og bare nyde den smukke natur omkring dig. Du bor godt i naturparken, så du nemt og hurtigt kan komme ud på stierne og gå nogle dejlige, lange ture. Du kan oplade din mobil eller computer i loungen, og hvis du vil sende en mail, kan du også få internetforbindelse der. Og skulle du have lyst, er der i loungen også en bar, hvor du kan nyde en drink efter en lang dag med vandreture. Er vejret rigtig varmt og står solen højt, så kan du hoppe i den udendørs pool, hvis du skulle få lyst til en svømmetur. Poolen kan være lidt kold når det er mørkt og solen er væk.

Vi researcher vores destinationer rigtig grundigt og beskrivelse og billeder af dette hotel kommer snart!

Spørg vores rejsekonsulenter om mere information på telefon 3315 3322.

Yosemite View Lodge er et stort hotel, og det er godt på grund af den skønne beliggenhed - lige ud til floden, midt i nationalparken. Værelserne er lidt slidt, men de er udmærkede, og her er et minikøkken. Hotellet har hæveautomat og internet men kun i lobbyen, og du skal betale for det. Her er hele tre pools, som du kan boltre dig i - én indendørs og to udendørs, så når du ikke er ude og opleve nationalparken, kan du tage et par baner. På restauranten og pizzeriaet er maden helt fin, og her er også en cocktaillounge, hvor du kan nyde en drink eller to.

Rejser til Yosemite

US29
Los Angeles, San Simeon, San Francisco, Yosemite, Las Vegas, Bryce Canyon, Salt Lake City, Yellowstone, Cody, Cheyenne, Denver, Durango, Page (Lake Powell), Grand Canyon, Scottsdale (Phoenix) og Los Angeles
US34
San Francisco, Monterey, Yosemite, Lake Tahoe, Sacramento, Santa Rosa