Familieferie på Sri Lanka

På en ferie til Sri Lanka med børn gør man sig ofte nogle ekstra overvejelser. Hvor skal vi mon rejse hen i landet på familieferie? Er stranden børnevenlig? Er transporttiderne mon alt for lange? Er der være nok for børnene at lave på de hoteller vi skal bo på? Og hvad med mor og far – de skal jo også have glæde af familieferien i Sri Lanka?

Der er mange måder at rejse med børn på i Sri Lanka! Rejser du med små børn, er du måske mest til lavvandede strande uden alt for store bølger, hoteller med pools og legeområder og rundrejser uden alt for mange strabadser. På Sri Lanka kan I tage på en fantastisk familierundrejse med jeres egen privatchauffør.

Vi hjælper jer med at sammensætte lige den ferie med børn til Sri Lanka, I drømmer om. Uanset om børnene er små eller store, om I er til dejlige strand, øhop eller en spændende rundrejse, så hjælper vi jer med at skræddersy familieferien til Sri Lanka lige efter jeres hoved og drømme!

Familieferie til Sri Lanka – elefanter, teplantager og store seværdigheder

En rejse med familien til Sri Lanka byder på kulturelle og historiske seværdigheder i en klasse for sig selv – flot og varieret natur, vilde elefanter og skønne strande. Og I finder det hele inden for en overkommelig afstand, så I undgår de lange transporter.

Sri Lanka er et super dejligt land at rejse i med børn på grund af befolkningens åbenhed og gæstfrihed. Det er slet ikke utænkeligt, at I bliver inviteret med hjem til en kop te, eller bare en hyggelig sludder. I vil føle jer yderst velkommen når I er på familieferie i Sri Lanka.

Vilde elefanter i de mange nationalparker

Sri Lanka byder på en masse smukke nationalparker, som i kan besøge på jeres familie rejse i Sri Lanka! Uanset hvor I er i landet, kan I tage på safari og opleve elefanter, krokodiller, påfugle og andre spændende dyr i den vilde natur.

Vores favorit er Udawalawe Nationalpark. Her er ikke nær så mange besøgende – men stadig masser af elefanter og den flotteste natur!

Sri Lanka med den smukke natur

Det er dog ikke kun i nationalparkerne, I kan opleve den smukke natur – det kan I nemlig på hele øen. De smukke bjerge omkring byen Ella byder på fantastiske udflugter og flotte vandreture for hele familien.

På jeres rejse med børn til Sri Lanka, kan i besøge den charmerende by Nuwara Eliya der ligger i højlandet. Byen byder på de gamle, engelske teplantager, der bølger i landskabet. Her kan I opleve smuk natur og imponerende vandfald.

Oplev flotte templer og store seværdigheder

I må ikke gå glip af løveklippen Sigiriya på jeres familieferie på Sri Lanka. Løvelklippen er en af de største seværdigheder på Sri Lanka, og på toppen af klippen ligger et oldgammelt kongepalads. Vandreturen op er en smule hård, men udsigten fra toppen er det hele værd! På toppen kan I sammen med andre turister, munke og legesyge aber nyde udsigten ud over et grønt og frodigt landskab fyldt med bjerge og skov.

De to gamle kongebyer Anaradhapura og Polonnaruwa er tegn på et gammelt land med en lang historie bag sig. Oplev også der velbevarede grottetempel i Dambulla, hvor I kan se en 12 meter lang og imponerende Buddha-statue og en masse smukke tempelbygninger.

Familieferier med hyggelige badebyer og dejlige strande på Sri Lanka

Trænger I til badeferie med en is i hånden og ren afslapning i vandkanten, så er der masser af strande at besøge på jeres rejse med børn på Sri Lanka.

Fælles for strandende på Sri Lanka er det gyldne sand, de svajende palmer og det smukke blågrønne vand. Nogle af strandende er gode til surfing, og andre helt perfekt til en familieferie på Sri Lanka.

En af Sri Lankas hyggeligste badebyer er Unawatuna. Her kan I spise dejlig mad på et godt udvalgt af skønne restauranter ud til vandet. Der kan være en del turister i Unawatuna – men trods det vil I stadig opleve glade mennesker og de gode restauranter, der er specialister i at lave den ægte srilankanske mad.

En lille smagsprøve på Sri Lanka

Det srilankanske køkken byder på en masse skønne smagsoplevelser! Maden kan på mange måder minde om det indiske køkken med de mange krydderier.
På jeres familieferie på Sri Lanka vil I ofte støde på krydrede retter med ris – en masse grøntsager og curries med fisk eller kylling. Nyd gerne en kold yoghurtlassi til!

En familierejse til Sri Lanka er en oplevelse i sig selv

Sri Lanka er en mindre ø, og derfor kan I sagtens opleve nærmest hele landet på jeres Sri Lanka rejse med børn.

I C&C kan vi arrangere familierejser i Sri Lanka med privatchauffør. Det giver jer en frihed og en tryghed på jeres familieferie. I kan rejse lige præcis i det tempo I ønsker, og stoppe op de steder som I vil opleve undervejs. Alle vores chauffører er kloge på landet, og de kommer hellere end gerne med input og forslag til oplevelser på jeres tur. De er ikke guider, men lokale der er stolte af sit land, og rigtig gerne vil vise det frem til jer!

Uanset hvilken familieferie til Sri Lanka i vælger, kan I være helt sikre på at komme hjem med kufferter fulde af oplevelser!

Det bedste af Sri Lanka med C&C Travel

Vi vil utrolig gerne hjælpe jer med at skræddersy jeres familie rejse til Sri Lanka! Det kan være at I ønsker flere dage med afslapning ved stranden? Eller måske flere dage i en af de mange og oplevelsesrige nationalparker? Vi kan tage en hyggelig snak sammen med jer, og så skræddersyr vi jeres ønskede familie rejse med børn til Sri Lanka!

Rejser til Sri Lanka

Hvorfor rejse med os?