Rejs til Seychellerne - verdens smukkeste strande venter på dig...

På rejser til Seychellerne kommer du til helt fantastiske strande, smukke bjerge, smilende mennesker, der taler en herlig blanding af fransk, engelsk og kreol og skøn, skøn mad med masser af frisk fisk og dejlig, saftig frugt! Drømmen om livet i en hængekøje bliver om noget til virkelighed her på de enormt smukke og eksotiske øer! Men der er også mange muligheder for de mere aktive. Til lands kan du tage på masser af vandre- og cykelture gennem det smukke grønne landskab og i regnskoven, og til vands har du rig mulighed for at sejle, fiske, snorkle eller dykke i de farvestrålende omgivelser under havoverfladen. Besøg en eller flere øer – de er alle smukke og indbydende! Det er på øen Mahé, at hovedstaden Victoria ligger. Byen er lille og hyggelig, og resten af øen er skøn og grøn med et utal af lækre strande! Men det er på Praslin, at du finder frodig urskov og Anse Lazio Beach! Stranden er gang på gang blevet kåret som verdens bedste strand, og du vil tro, at du står midt i et postkort, når du ser den. Helt kridhvidt sand, næsten lysende grøn palmebevoksning og lyserøde granitklipper står som kontrast til det eventyrligt turkise vand! Og så er der La Digue, som er en af vores favoritøer, fordi stemningen er så tilbagelænet og rolig. Du cykler rundt fra den ene smukke strand til den anden, og biler er her næsten ingen af.

Vi har mere spændende læsning om Seychellerne på vores blog! Læs med her!

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Billeder

Praslin
La Digue
Anse Source D'Argent på La Digue
Baie Lazare på Mahé
Rejser med et menneskeligt ansigt
Udsigt fra Vallée de Mai på Praslin
Skildpadde på La Digue

Byer i Seychellerne

Seychellerne har tre hovedøer: Mahé, Praslin og La Digue, og her taler man altså i højere grad om øer end om byer. Fælles for dem er de vanvittigt smukke strande, de grønklædte bjerge og den gode stemning. Tag et kig på alle tre lige her.

Flere byer i Seychellerne

Hoteller i Seychellerne

I Seychellerne bor du selvfølgelig ved vandet på enten små strandhoteller eller større, lækre resorts. Fælles for dem er, at du har nem adgang til stranden, for det er jo det, du er her for!

Vi har udvalgt nogle af vores yndlingshoteller til dig, men du kan altid gå på opdagelse blandt mange flere hoteller ved at udforske “Alle hoteller”.

Flere hoteller i Seychellerne

Vejret i Seychellerne

Seychellerne er en dejlig rejsedestination det meste af året. Temperaturen ligger på omkring 30 grader, og sniger sig sjældent under 24! Vejret på Seychellerne er varmest mellem december og april, og de køligste måneder er juni til oktober.

Januar og december er de måneder med mest nedbør, og du anbefales ikke at rejse til Seychellerne i de måneder. Resten af året er der solrigt og varmt, men landets tropiske klima betyder, du skal være forberedt på nogle heftige regnskyl, der kan vare et par timer, men som altid bliver afløst af smuk solskin. En stor del af Seychellernes frodige skønhed skyldes netop nedbørsmængderne og den høje luftfugtighed.

Praktisk info

Du har sikkert tusind spørgsmål om vacciner, visum, pas og penge. Vi har svar på det meste!

Helt generelt

Forsikring
Det er vigtigt at have en rejseforsikring, når du rejser til Seychellerne. Hvis du bliver syg, eller uheldet på anden måde er ude, kan det koste rigtig mange penge at få hjælp uden en forsikring. Det er også en god ide at have en afbestillingsforsikring, så du ikke mister noget, hvis du bliver nødt til at afbestille din rejse pga. sygdom eller andre godkendte afbestillingsårsager.

Måske har du allerede en rejseforsikring og afbestillingsforsikring i din indboforsikring eller via dit kreditkort, men vi anbefaler kraftigt, at du tjekker betingelserne grundigt. Vi samarbejder med Gouda, som er specialiseret i rejseforsikringer og derfor ofte dækker mere end mange indbo/kreditkort forsikringer. Du kan se alle deres forskellige forsikringer på deres hjemmeside her.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og husk, at en afbestillingsforsikring skal tilkøbes ved bestilling af din rejse til Seychellerne.

Penge og kreditkort
Den lokale møntfod hedder rupees, og denne skal du bruge på makederne, boder samt de små butikker og restauranter. Men mange steder, som fx de større restauranter og hoteller, skal du betale med udenlandsk valuta (USD eller EURO) eller kreditkort. Du kan veksle til rupees i vekselbureauer i de store byer, hvor der også er enkelte hæveautomater.

Mobiltelefoner og internet
Du kan sagtens bruge din danske mobiltelefon, og internettet er også tilgængeligt. Men tjek priserne med din udbyder, det kan være dyrt.

Elektricitet og stik
Der er 240 V og trebenede stikkontakter i Seychellerne, så det er en god ide at købe en adapter.

Tidsforskel
Seychellerne er 2 timer foran Danmark (dog 3 timer ved vintertid).

Prisniveau
Prisniveauet er for mange ting sammenligneligt med Danmark, og taxaerne er endda lidt dyrere. Men køber du frugt og snacks på det lokale marked, er det billigere end i Danmark.

Drikkepenge
Seychellerne er et drikkepenge-land, og det er god skik at lægge drikkepenge på hotelværelset, give lidt til ham, der bærer din kuffert osv.

Animalske produkter
På grund af risikoen for at videreføre smitte, er det forbudt at indføre animalske produkter i Danmark fra ”ikke EU”-lande. Derfor skal du være opmærksom på, hvad du har i din kuffert og huske at deklarere evt. animalske produkter ved indrejsen til Danmark. Gør du ikke dette, risikerer du bøde og retsforfølgelse.

Visum

Danske statsborgere kan opholde sig max 90 dage i Seychellerne uden visum.

Du skal bare have:

  • Et pas der er gyldigt min. 6 måneder efter din afrejse fra Seychellerne
  • Hotelovernatninger for hele opholdet
  • Bevis for at du har penge nok til opholdet

For mere information kan du kontakte Seychellernes udenrigsministerium
P.O. Box 656
MaisonQuéau de Quinssy
Mont Fleuri, Mahé,
Seychelles
Telefon: +248 428 35 00
E-mail: mfapesey@seychelles.net
Web: www.mfa.gov.sc

Det er dit eget ansvar at have de nødvendige pas, visa, transitvisa, forhåndsgodkendelser, legitimationsbeviser, vaccinationer, forsikringer og andre tilladelser og godkendelser, der måtte være nødvendige for at gennemføre din rejse til Seychellerne. Vi anbefaler, at du indhenter den nødvendige information fra de relevante landes ambassader eller konsulater. Udenrigsministeriet har  vejledninger for danske statsborgere på deres hjemmeside, men vi anbefaler, at du ikke udelukkende læser disse, for der er kun tale om vejledninger, og de kan være unøjagtige.

Pas

Det er dit eget ansvar at have de nødvendige pas, visa, transitvisa, forhåndsgodkendelser, legitimationsbeviser, vaccinationer, forsikringer og andre tilladelser og godkendelser, der måtte være nødvendige for at gennemføre din rejse til Seychellerne. Vi anbefaler, at du indhenter den nødvendige information fra de relevante landes ambassader eller konsulater. Udenrigsministeriet har  vejledninger for danske statsborgere på deres hjemmeside, men vi anbefaler, at du ikke udelukkende læser disse, for der er kun tale om vejledninger, og de kan være unøjagtige.

Vær opmærksom på, at dansk flygtningepas, fremmedpas og provisorisk pas ikke betragtes som almindelige pas. Har du sådan et pas, eller er du ikke dansk statsborger, skal du selv indhente information fra de relevante ambassader eller konsulater.

Børnepas

Vær opmærksom på, at ifølge danske regler skal børn have deres eget pas, medmindre de er blevet optaget i forældrenes eller andre voksnes pas før 1. oktober 2004. Vær desuden opmærksom på, at andre lande kan forlange, at børn har deres eget pas – tjek dette med de relevante ambassader, hvis dine børn ikke har eget pas.

Rejser du med børn under 18 år, skal du medbringe deres fødselsattest, så du kan dokumentere, at det er dine børn.

Rejser du med børn, der ikke er dine egne, fx børnebørn eller kammerater til dine børn, så vær opmærksom på, at du skal have en notar til at vidne, at forældrene har givet deres samtykke til rejsen. Bemærk også, at hvis det kun er den ene forælder, der rejser, kræver mange lande, at den anden forælder har givet skriftligt samtykke (med notar vidne) til rejsen.

Vaccination

Uanset hvor i verden, du rejser hen, anbefaler vi altid, at du er vaccineret imod:

  • Smitsom leverbetændelse (Hepatitis A)
  • Difteri
  • Stivkrampe

Det gælder også rejser til Seychellerne.

Derudover er det en rigtig god idé at undersøge forholdene på dine rejsemål, inden du tager afsted. På den måde kan du tage alle de nødvendige forholdsregler som fx brug af myggespray, malariaforebyggelse, andre vaccinationer med mere.

Du kan få gode råd og vejledning og 10 % rabat hos Rejseklinikken eller Danske Lægers Vaccinations Service, når du rejser med os. Læs mere om Rejseklinikken her og Danske Lægers Vaccinations Service her.

Du kan også læse mere på Udlandsvaccinationens hjemmeside eller kontakte din læge for individuel rådgivning.