Seychellerne

Anse Soleil Beachcomber

Favorit

Super strand!
Gå tilbage
#Bæredygtigt
#Fantastisk privat strand
#Langt fra alting
#Mød søde priscilla
#Palmer i massevis
#Par
#Snorkling
#Strand
#Udsigt
#Øliv

Anse Soleil Beachcomber

Anse Soleil Beachcomber er med sine værelser og chalets et lille, hyggeligt og fredeligt sted at holde ferie. Du bor lige ned til den lille og helt vildt skønne Anse Soleil strand. Her er super godt til snorkling, og stranden er bare så dejlig med grønne palmer, kridhvidt sand og palmer.

Værelserne er pæne og nydelige og indrettet med tv, eget badeværelse, aircondition og en privat veranda med smuk udsigt til havet. Hotellet har også en restaurant med flot udsigt over vandet, men maden her er ikke så spændende. Morgenmaden er udmærket, men du skal tidligt ud af fjerene, for der er ikke uanede mængder.

Hotellet ligger nogle kilometer fra den tætteste by, men til gengæld er der masser af ro at finde på den skønne strand. Det giver god mening at have en lejebil, mens du bor her, så du kan komme lidt rundt. Priscilla i receptionen har godt styr på tingene, men resten af personalet er ikke supereffektivt.

Bemærk at, Self Catering Chalets ligger lidt oppe af bakkeskråningen og derfor ikke er egnede til gangbesværede, dog har resortet en golfvogn, man kan få et lift med, hvis det er nødvendigt

A/C
Balkon
Forbundne værelser
Køleskab
Dykning
Lille hotel
Restaurant
Gratis Wifi
4.4/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

Den smukke strand
Hotellet ligger lige ud til vandet
Et af værelserne
Grønne områder på hotellet
Hotellets restaurant
Se ud på vandet fra restauranten