Dubai

Ras Al Khaimah

Gå tilbage
#Bjerge
#Strand

Rejser til Ras Al Khaimah

Ras Al Khaimah er en mindre by med ca. 300.000 indbyggere og en kyst mod Den Persiske Golf. Byen er hovedstad i emiratet af samme navn, som er et af de syv emirater i De Forenede Arabiske Emirater. Ras Al Khaimah er dejlig by med masser af skønne strande, og du befinder dig kun 1,5 times kørsel fra byen Dubai, så du er tæt på alle de vilde seværdigheder, samtidig med at du er lidt på afstand af det ekstreme storbyliv.   

Byens spændende historie, kultur og seværdigheder

Den mindre kendte by har meget mere at byde på end som så. Ras Al Khaimah har flotte, hvide sandstrande mod vest, høje, spidse bjerge mod øst og ørkensletter imellem de to. Så det er sandt, når man siger, at emiratet er en ægte, naturlig skønhed.  

Emiratet har igennem tiden været vidne til britiske, hollandske, portugisiske og islamiske erobringer. Resterne af byens turbulente historie, som inkluderer Dhaya Fort, Al Falayah og Al Hisn Fort fungerer nu som Nationalmuseet i Ras Al Khaimah – her kan du lære en masse om byens og emiratets historie. 

Folkemusik og dans spiller en vigtig rolle i De Forende Arabiske Emirater og også her i Ras Al Khaimah. De traditionelle kunstformer går videre i generationer og udtrykker de sociale, etiske og æstetiske værdier i lokalsamfundet. Den ældgamle dans “Al Wahabiyya” er en traditionel dans, der er unik i Ras Al Khaimah. Den udføres af dansere og trommeslagere ved særlige lejligheder, på festdage og til bryllupsfester – hvis du får mulighed for at overvære disse smukke traditioner, må du ikke lade chancen gå forbi.  

Trekking og zipline - et hav af aktiviteter   

Du kan også besøge Jabal Jais, som er det højeste punkt i De Forende Arabiske Emirater på 1.934 meter. Her er der også aktiviteter for de modige, for du har nemlig mulighed for at prøve verdens længste zip line, som går fra Jabal Jais til Hajar Mountains. I Hajar Mountains kan du også hike, klatre i bjerge, køre på mountain bike, og hvis du er frisk eller mangler et sted at sove, kan du endda campere her.  

Kridhvide sandstrande og vandsport   

Emiratet strækker sig over en 62 kilometer lang kystlinje, som er spækket med lækre, kridhvide sandstrande. Udover at nyde den smukke udsigt over horisonten og de fantastiske solnedgange kan du også give dig i kast med en masse forskellige vandsportsaktiviteter. Uanset om du er til en sejltur, surfing på bølgerne, wakeboarding eller noget helt fjerde, så kan du være sikker på, at de har det i Ras Al Khaimah.  

Billeder

Rejser til Ras Al Khaimah
Rejser til Ras Al Khaimah
Rejser til Ras Al Khaimah
Rejser til Ras Al Khaimah
Rejser til Ras Al Khaimah

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Ras Al Khaimah

Flere hoteller i Ras Al Khaimah