Dubai

Dubais ørken

Gå tilbage

Dubais ørken

Dubai ligger midt i ørkenen, og det er oplagt at tage en tur ud i det gyldne sand som en ægte beduin. Enten på en dagsudflugt eller med en overnatning under stjernerne. Denne helt uforglemmelige oplevelse giver dig mulighed for at opleve en enorm kontrast til Dubais pulserende storbyliv. Her i ørkenen er der ro, og du vil få en følelse af at være helt lillebitte midt i den kæmpestore ørken. Du kan begrave fødderne i det bløde, gyldne sand, vandre i sandklitterne og spejde efter dyr som den arabiske oryx, de hurtige gazeller, hundredvis af forskellige fuglearter og nogle af ørkenens mange gekkoer og firben.

Kør gennem ørkenens sandbanker i en firhjulstrækker, tag en ridetur på ørkenens mest velbevandrede dyr – kamelen! Der er ikke noget som at opleve det utrolige, gyldne landskab i vuggende tempo fra ryggen af kamelen.

En overnatning i ørkenen er en oplevelse, du sent vil glemme! Stjernehimlen herude er bare lidt tættere på, og den virker enorm - nu kan du virkelig fornemme, hvor mange stjerner der egentlig er. Du bor i lækre glampingtelte i en hyggelig lejr med loungeområde og lækker mad. 

Billeder

Rejser til Dubai
Rejser til Dubai
Rejser til Dubai
Rejser til Dubai
Rejser til Dubai
Rejser til Dubai

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Dubais ørken

Flere hoteller i Dubais ørken