Filippinerne

Hvalhajer, vulkanvandring og uturistet ø-liv

16 dages rejse fra
19.490,-

2 nætter Manila, 2 nætter Tabaco City, 4 nætter Donsol Sorsogon og 5 nætter Ticao Island

Du starter din rejse i Manila, hvor du kan shoppe amok, opleve den gamle bydel Intramuros eller bare slappe af på dit hotel efter den lange flyvetur.

Nu går turen til Tabaco City, hvor du skal på trekkingtur i den flotte natur til den kegleformede vulkan Mt. Mayon. Næste stop er Donsol, hvor en kæmpe oplevelse venter dig! Du skal nemlig ud at snorkle med hvalhajer - forhåbentligt møder I nogle af havets kæmper.

Sidste stop er Ticao Island, hvor du får uturistet øliv for alle pengene, her er nemlig kun søvnige kysbyer og dejlige strande. Du kan slappe af, ride på hesteryg eller tage ud på vandet og snorkle. Måske møder du djævlerokker! Du skal på udflugt til vandfald og se det bedste af Ticao, mens du er her.

Rejsen i billeder

Rejser til Filippinerne - Ticao
Rejser til Filippinerne - Vulkanen Mt. Mayon
Rejser til Filippinerne - Donsol
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne - Tabaco City
Rejser til Filippinerne - Donsol
Rejser til Filippinerne - Ticao
Rejser til Filippinerne - Ticao

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Manila
 3. Manila
 4. Manila - Tabaco City
 5. Tabaco City
 6. Tabaco City - Donsol
 7. Donsol
 8. Donsol
 9. Donsol
 10. Donsol - Ticao Island
 11. Ticao Island
 12. Ticao Island
 13. Ticao Island 
 14. Ticao Island
 15. Ticao Island
 16. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
16 dages rejse fra
19.490,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne.

“Verdens smukkeste øhav” kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på – Filippinerne er stærkt vanedannende…

Dag 2

Velkommen til Manila

I dag ankommer du til Manila – Filippinernes store og travle hovedstad.

Moderne højhuse af glas ligger side om side med gamle, spanske huse fra kolonitiden, småhuse og blikskure. På gaderne kæmper biler, busser og jeepneyer sig frem, og hestevognene klaprer roligt af sted, mens cykeltaxaerne snor sig gennem det hele. Her shoppingcentre, gadekøkkener, markeder og småboder overalt, og her er et mylder uden lige.

Kæmpemæssige Manila
Parken og Manila Skyline
Det historiske Manila
Du møder venlige mennesker overalt!
Den gamle bydel
Den gamle bydel Intramuros

Dag 3

Gå på opdagelse i Manila

Du har lidt tid i Manila til at gøre, hvad du har lyst til…

Udforsk byen på egen hånd, eller tag på en guidet sightseeingtur. Tag fx forbi det flotte nationalmuseum og bliv klogere på Filippinernes historie og nutid eller arranger en sightseeingtur til “Intramuros” – den gamle, spanske bydel, der som navnet tilkendegiver, var “inden for murene”. Se de gamle ruiner og bemærk, at hele bydelen er omkranset af en 18 hullers golfbane! Du kan selv gå rundt, eller hvis du har lyst til en lidt alternativ type rundvisning, så tag på en af Carlos Cendran’s ture, hvor du hører om byens historie på en meget underholdende og til tider måske lidt provokerende måde.

Vil du på shoppingtur, så har du rigtig gode muligheder for det. I Chinatown kan du fx købe guld, og kæmpe indkøbscentre er der mange af rundt omkring i byen. Det mest populære er Robinsons, men også andre centre som Greenbelt i Makati er helt sikkert et besøg værd.

Har du brug for lidt fred fra byens trafik, så gå en tur i Rizal Park, der ligger lige ved Roxas Boulevard. Parken er et stort område med græsplæner og monumenter for mange af de filippinske helte gennem tiderne. Parken ligger på det sted, hvor José Rizal blev henrettet for sine bøger, der opildnende til modstand imod det spanske herredømme.

Lystbådehavnen i Manila
Liv i gaden
Børn ved floden
En af byens mange boder

Dag 4

Velkommen til Tabaco City og Mayon-vulkanen

I dag ankommer du til Tabaco City.

Byen ligger for foden af den smukke kegleformede vulkan Mt. Mayon, som er den primære årsag til, at tage til området her. Vulkanen er knap 2.500 m høj og er den mest aktive vulkan i Filippinerne – den bliver dog nøje monitoreret, så du kan trygt tage hertilVulkanen ligger midt i den smukke Mayon Volcano Natural Park, som siden 1938 har været en beskyttet nationalpark. 

 

Rejser til Filippinerne - Vulkanen Mt. Mayon
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne - Tabaco City
Rejser til Filippinerne

Dag 5

Gå på opdagelse omkring Tabaco City

Nu har du tid til at udforske området omkring Tabaco City.

Selve byen har et par seværdigheder, fx St. John the Baptist Church, en gammel kirke fra 1664, og Mayon Planetarium and Science Park, som er et lille planetarium, der ligger nærmest i skyggen fra vulkanen.

Tager du ud af byen, møder du til gengæld marker med græssende okser, flot natur og bølgende bakker, spejlblanke søer – og selvfølgelig den majestætiske vulkan, der dominerer landskabet.

Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne

Dag 6

Vandretur til Mayon-vulkanen og videre til Donsol

Du starter dagen med en heldagsudflugt til vulkanen. Du kører på ATV i den flotte natur, og derefter skal du vandre op ad Mayon-vulkanen, så du får den smukkeste udsigt over landskabet.

Du starter med en 45-minutters frisk ATV-tur hen til vandreturens start. Selve vandreturen op ad Mayon-vulkanen varer ca. tre timer. Her vandrer du igennem smukke græsmarker, dybe kløfter og frodige grøntsagsmarker. Jo højere du kommer op, desto smukkere bliver udsigten, og Mayon-vulkanen fremstår mere og mere majestætisk. Her stopper du, når du har brug for en pause, og nyder en let frokost og forfriskninger.

Så går turen videre til Donsol!

Donsol var tidligere et simpelt fiskerleje, men dykker- og snorkelentusiaster er vilde med stedet, fordi her er gode muligheder for at se og svømme med verdens største haj – hvalhajen. Denne plettede kæmpestore fisk kan blive over 10 meter og veje op til 20 tons! Hvalhajerne kommer hvert år til den lille bugt uden for Donsol, og de ses i stort antal i månederne fra februar til maj, hvor det er højsæson. Rejser du uden for denne periode, skal du være heldig for at se dem, for de fleste svømmer væk fra området, før monsunen starter op.

Du bor ved en strand, så du kan naturligvis også bare slappe af, bade og nyde udsigten fra poolen.

Rejser til Filippinerne - Donsol
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne

Dag 7-9

Et par dage i hvalhajernes tegn

Så er det tid til at opleve hvalhajer!

Du skal på en udflugt ud i Donsol-bugten kan du være heldig at svømme med verdens største haj – hvalhajen. Denne plettede kæmpestore fisk kan blive over 10 meter og veje op til 20 tons! Hvalhajerne kommer hvert år til den lille bugt uden for Donsol, og de ses i stort antal i månederne fra februar til maj, hvor det er højsæson.

Dette lille sted, der engang var et simpelt fiskerleje, er nu superpopulært blandt erfarne dykkere verden over, fordi det er en af verdens største koncentrationer af hvalhajer, der svømmer forbi her i månederne mellem februar og maj. Med simpelt snorkeludstyr og en lille portion mod og frygtløshed, har du muligheden for at svømme side om side med disse blide kæmper.

Turen med transport tager cirka tre timer. Udover leje af båd, en lokal engelsktalende guide og snorkeludstyr er der også sørget for lækre drikkevarer og eventuelle gebyrer.

Du kan også dykke i området, men det er en fordel at være erfaren dykker, for her kan være stærk strøm.

Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Fiskere på vandet

Dag 10

Velkommen til Ticao Island!

I dag ankommer du til Ticao Island - en af de tre større øer, der udgør Filippinernes Masbate provins.

Her på øen finder du virkelig øliv og søvnige kystbyer, hvor folk bor i bambushytter med palmebladstag. Turister møder du kun få af på øen, og derfor skal du heller ikke forvente, at øen er så udbygget. Her er kun én større vej på, og den snor og bumler sig langs øens østkyst.

Du kan nyde livet på stranden og udsigten ud over det turkisblå vand, gå lange ture i vandkanten - og så skal du da næsten også ud at snorkle, skal du ikke? 

Banka på stranden i Ticao
Skøn strand på Ticao Island
Nyd livet i en hængekøje
Mandarinfisk ud for Ticao

Dag 11-14

Nyd livet på Ticao

Hyr en banka med kaptajn og sejl langs øens kyst til småbitte strande og de imponerende høje Catandayagan vandfald, hvor vandet bruser direkte ned i havet.

Du kan også opleve øen på hesteryg – det er en populær måde at komme rundt på. Nogle steder kan du faktisk passe en hest i løbet af hele dit ophold, hvor du tager dig af den hver dag og rider rundt, når du vil ud at opleve.

I øens sydlige ende finder du Halea Nature Park, som egentlig mere er en bugt end en park. Når du sejler ind i bugten kan du virkelig se, hvor krystalklart og lysende turkisblåt vandet er, og hvis du tager en snorkeltur her, møder du måske babyhajer.

Der er masser af andre gode dykkersteder ud for øen, hvor du kan være heldig at møde kæmpemæssige djævlerokker, småhajer og hvalhajer. Hvalhajerne kræver en del held, men hvis du er her fra november til juni (allerhelst i februar eller marts), så har du chancen.

Dag 15

Afrejse fra Filippinerne

Filippinerne er et af de lande, vores gæster vender gladest hjem fra, så husk at pakke det gode humør ned i kufferten, og start måske et par uger i forvejen med at træne smilemusklerne.

“Verdens smukkeste øhav” kaldes landet også, og de hvide strande, livet under havet og de frodige, grønne landskaber indbyder til både afslapning og oplevelser i verdensklasse. Den underskønne natur og den imødekommende befolkning vil bidrage til, at du vender hjem med store oplevelser i bagagen. Men pas på – Filippinerne er stærkt vanedannende…

Dag 16

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Filippinerne. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Filippinerne!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Manila-Caramoan og Legazpi-Manila-Danmark.
 • Alle transporter mellem lufhavne, terminaler, havne og hoteller, samt mellem Tabaco og Donsol, foregår med bil/minibus.
 • Transporten til og fra Caramoan Island foregår med delt båd.
 • Transporten til og fra Ticao Island foregår med privat båd.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Manila og Legazpi-Manila-Danmark.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 13 overnatninger med morgenmad.
 • spændende ture med vulkaner, hvalhajer og øhop.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. lufthavnsafgifter ved indenrigsflyvninger.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre