Japan

Den klassiske Japan rejse

11 dages rejse fra
10.590,-

3 nætter Tokyo, 3 nætter Kyoto og 2 nætter Osaka

Din rejse starter i hovedstaden Tokyo, der byder på så mange oplevelser, at det bliver umuligt at nå det hele. Drik en kop kaffe i Caféen på Shibuya Excel Hotel, hvor du har udsigt til det berømte og meget travle gadekryds, Shibuya Crossing. Besøg Tokyos kendte fiskemarked eller tag et kig ud over byen fra Tokyo Skytree, der er verdens højeste tårn. I Tokyo får du helt sikkert oplevet den teknologi, som Japan er så kendt for! I Kyoto kan du leje en cykel og køre rundt for at opleve nogle af byens 3.000 templer. Den Gyldne Pavillon og Sølvpavillonen er nok de mest kendte, og de er begge omgivet af smukke haver. Også Gion-distriktet er meget populært. Det er kendt for sine velbevarede, gamle huse - og så finder du masser af små, gode restauranter. Rejsen slutter i Osaka, hvor også maden er i centrum. Nyd godt af byens mange restauranter med god mad til gode priser - måske du skulle prøve running sushi? Vil du hellere opleve levende fisk, kan du besøge Osaka Akvarium, der er et af de største i verden.

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Tokyo om aftenen
Udforsk bambusskoven
Rejser til Japan
Rejser til Japan
Nijubashi broen og det kongelige palads
Rejser til Japan
Voldgraven omkring slottet
Kvinder i flotte kimonoer i Osaka

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Tokyo
 3. Tokyo
 4. Tokyo
 5. Tokyo - Kyoto
 6. Kyoto
 7. Kyoto
 8. Kyoto - Osaka
 9. Osaka
 10. Osaka
 11. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
11 dages rejse fra
10.590,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I dag begynder dit japanske eventyr.

Japan er landet med sushi og sumobrydere – men Japan er også meget mere end det! Det er kejserlige paladser, moderne arkitektur, høje bjerge, te-ceremonier, hyggelige og historiske byer, tekniske vidundere, høflighed, millionbyer med massevis af neonskilte, og smukke nationalparker med bakker, søer og varme kilder. Hvordan mon det er i virkeligheden?

Dag 2

Velkommen til Tokyo!

I dag ankommer du til Tokyo.

Tokyo er templer, museer, menneskemylder, reklameskilte, butikker og sushi. Her er ingen decideret bymidte men forskellige bydele hver med deres præg.

Gå lidt rundt i gaderne og se, hvad området, du bor i, har at byde på. Hvis du trænger til lidt at spise så benyt dig af nogle af de mange muligheder, der er i denne fantastiske storby, som efter sigende er den by med flest Michelin-restauranter i verden. Men start måske med en gang “running sushi”. Stederne er billige og populære, men du kan også vælge en gang nudler eller ramen, som det bliver kaldt her – mulighederne er mange.

Når først du har gjort dig bekendt med dit lokalområde, så tag ind i en kiosk og køb dig et metrokort – så kommer du nemt rundt til det meste af byen.

Travle Tokyo
Japanske piger i nationaldragten kimono
Den travle Shinjuku bydel
Mylderet på Shibuya crossing
Tokyo Metropolitan Gorvernment-bygning
Sushi er en populær ret fra det japanske køkken

Dag 3 - dag 4

Udforsk den hektiske storby

Der er mange ting at se i Tokyo, så vi anbefaler, at du hjemmefra har lagt en lille plan for, hvad du gerne vil nå. Vi har selvfølgelig et par forslag til, hvad du kan lave.

Shinjuku er business-området i Tokyo, og bydelen er også præget af de mange skyskrabere. Hvis du vil starte med at se Tokyo fraoven, så er det gratis at tage elevatoren op til 45. etage i Tokyo Metropolitan Government-bygningen, og du kan vælge imellem det nordlige eller det sydlige tårn – eller tage dem begge to, hvis du vil have det hele med. På 1. sal ligger der en turistinformation med gode kort over byen.

Du kan også starte dagen med at tage metroen til Asakusa og gå hen til Senso-ji-templet, som nok er Tokyos flotteste tempel. Gå ind igennem Kaminarimon-porten og op igennem Nakamise dori, som er fyldt med souvenirbutikker. Her kan du finde alt fra flotte postkort til kimonoer og spisepinde med dit eget navn på. Efter butikkerne kommer du frem til Hozo-mon-porten, der med sin store, røde rispapirlampe er et populært fotospot. Inden du går helt op og igennem porten, så kig en gang til venstre, her er en Buddha-statue, som er delvist poleret af alle de hænder, der dagligt rører den for at søge held og lykke. Her står også den fem etager høje pagode, der blev opført i 1973 som en tro kopi af den originale, der brændte ned. Nu kommer du op til hovedtemplet, hvor de troende kommer for at vise deres respekt for Kannon, som også ses inden i selve templet. Her finder du også store malerier af engle med lotusblomster. Gå senere lidt rundt i gaderne omkring templet, hvor der ligger mange sjove butikker.

Vil du evt. købe en god, japansk køkkenkniv med hjem, så gå de ca. 15 minutter til Kappabashi dori, hvor der ligger utallige butikker med køkkenredskaber. Her finder du også grej, som ikke er til at få herhjemme, så om det er et rivejern eller en kniv, du er ude efter, så findes det her! Hvis du vil se nationalmuseet, så tag en taxi til Parken Ueno ca. 10 minutter herfra. Parken er et dejligt åndehul midt i denne kæmpe storby, så gå en tur rundt i parken, som også huser Shitamachi-museet, hvor du kan se, hvordan en almindelig, japansk familie levede fra 1600-tallet og frem til starten af 1900-tallet.

Kejserpaladset midt i byen skal naturligvis også opleves, og der er flere metrolinjer hertil. Da kejserfamilien bor her, er der ikke åbent for offentligheden i selve paladset, men du kan se op til dele af paladset ved Nijubashi-broen, hvor mange tager fotos med hjem til albummet. Herfra kan du gå til den østlige have, som er åben for alle, og her kan du spadsere rundt i det store område, som du har lyst til. Moderne højhuse står i stor kontrast til de gamle bygninger og ringmure inde i paladset. Fra kejserpaladset tager det ca. 15 minutter at gå ned til bydelen Ginza, hvor du finder alle de store modehuse i området omkring Yon-Chome krydset, der om aftenen er et lyshav af reklameskilte. Her kan du også se de nyeste påfund fra elektronikgiganten SONY, der har en hel bygning, hvor de udstiller deres nye produkter. Ginza er oplagt for dem, der vil shoppe, men husk det store kreditkort!

Du bør også opleve menneskemylderet i det kendte “Shibuya Crossing” lige uden for stationen. Her kan du også se statuen af den kendte hund Hachiko, der hver dag ventede trofast uden for stationen på sin afdøde ejer i ni år, inden den selv døde. I dag bliver stedet brugt som mødested, så her er altid mange mennesker omkring statuen. Gå også en tur igennem de små shoppinggader og oplev et virvar af butikker, musik og blinkede reklameskilte. Her finder du også flere gode restauranter, eller du kan få en kop kaffe i caféen i Shibuya Excel hotel med udsigt til lyskrydset, hvor der hele tiden sker noget. Du kan også tage ud til det kendte fiskemarked i Tokyo, besøge Tokyo Tower, som er en japansk udgave af Eiffeltårnet, eller verdens højeste tårn Tokyo Skytree, med sine 634 meter. Det øverste observationsdæk er dog “kun” 450 meter over jorden… Tokyo byder på mere, end du kan nå på et par dage, så planlæg godt hjemmefra og tag de gode sko på, for du går en del rundt, hvis du vil nå at se det hele. Selvom metro og tog er yderst effektive og dækker byen godt.

Shinjuku bydelen i Tokyo
Ueno Parken
Unge kvinder i kimonoer i Tokyo
Nijubashi broen og det kongelige palads
Tokyo om aftenen
Mylder af mennesker i Tokyo

Dag 5

Velkommen til Kyoto!

I dag går turen videre til Kyoto.

Kyoto er den gamle hovedstad og anset for at være det kulturelle centrum med ca. 3.000 templer, så der er nok at tage fat på! Den Gyldne Pavillon (Kinkaku-ji) er måske den bedst kendte seværdighed, så den skal naturligvis ses!

Hvis vejret er godt, så anbefaler vi varmt at leje cykler og køre rundt i byen – dog er der en del af seværdighederne der ligger længere væk end nogen kan cykle. Husk blot, at du i Japan kører i den modsatte side, og at der ikke alle steder er cykelstier, men det gør ikke så meget, da det er tilladt, at cykle på fortorvet og i fodgængerovergangene. Husk selv at holde øje med fodgængerne, for de kigger oftest ikke efter dig! Du kan leje cykler ved Kyoto station, og vi anbefaler Kyoto Eco Trip. Her får du et godt kort over Kyoto, og de kan også anbefale ruter du kan køre og taler fornuftigt engelsk. Husk at leje en cykel med gear!

Kyoto Tower
En japansk kvinde
Den gyldne pavillon ved Kinkakuji templet
Gion distriktet
Daigo Ji templet i efteråret
Udsigt udover byen

Dag 6 - dag 7

Gå på opdagelse i den smukke, historiske by

Den Gyldne Pavillon (Kinkaku-ji) er måske den bedst kendte seværdighed, så den skal naturligvis ses.

Pavillonen ligger i den nordvestlige del af byen, og du kommer nemmest dertil med bus, taxi (dyrt), eller på en længere cykeltur, men bemærk, at der her er en del større bakker! I solskinsvejr bliver du nærmest blændet af at kigge på denne fantastiske pavillon, der ligger lige ud til søen og der er gode muligheder for at tage fotos fra den anden side af søen.

Pavillonen er en genopførsel af den oprindelige, som brændte ned i 1950, efter en sindsforvirret munk satte ild til den. Rundturen i parken omkring pavillonen er fin, og måske kan du prøve lykken i en af ønskebrøndene? Ikke langt fra den Gyldne Pavillon ligger Ryoanji-templet, som er kendt for at have den måske flotteste stenhave i Japan. Her er 15 sten, som betragtes siddende på verandaen, hvor du så kan sidde og tænke lidt over formålet med placeringen af stenene – teorierne er mange! Omkring templet ligger ligeledes en flot park med en stor sø i midten.

Sølvpavillonen (Ginkakuji) er slet ikke så flot som den Gyldne Pavillon, men det er til gengæld den oprindelige bygning, som kun er vedligeholdt med nye materialer få steder. Haven omkring pavillonen er helt fantastisk, især er der mange farver i haven i midten og slutningen af november. Nedenfor templet er der på gaden, der leder op til pavillonen, et stort udvalg af souvenirbutikker, så mangler du noget at tage med hjem, kunne det måske være her, du skal lede efter det.

For foden af bakken ligger Filosofi-stien, som snor sig langs en lille å, hvor kirsebærtræerne om foråret dækker åen med deres lyserøde blomster og gør det til en skøn, lille gåtur, men forvent at du ikke er den eneste der har fået den ide. Nogenlunde midt imellem disse to seværdigheder ligger kejserpaladset i Kyoto, som er omkranset af en stor park og delvist åbent for offentligheden, da kejseren ikke bor her længere. Her er der rig mulighed for at gå en god tur på store, brede grusstier imellem de flotte, grønne områder.

Kyotos Gion distrikt er kendt for sine velbevarede, gamle huse, der ligger dør om dør på nogle af de små veje i området. Stedet er måske endnu mere kendt for at være der, hvor det er muligt at se en geisha gå ud om aftenen. Her ligger et væld af små, gode restauranter, men husk at tage penge med, for dette er måske det mest populære område for turisterne, så priserne er skruet godt op. Langs Kamo-gawa-floden ligger der også et stort udvalg af lækre, japanske restauranter, så her er også god shopping i nogle af de store shoppingcentre, der ligger på den modsatte side af floden fra Gion-området.

Sydøst for Gion-bydelen ligger det flotte Kiyomizu-dera-tempel, som absolut er et besøg værd. Vejene op til templet er fyldt med alle slags souvenirbutikker, men der ligger også et fint område med små, gamle huse, så husk at gå ned af sidegaderne også. Selve templet ligger oppe ad en bjergside, og fra den store træterrasse er der en fin udsigt ud over dele af Kyoto by. I den sidste del af november er templet nærmest indhyllet i de røde blade fra træerne omkring templet – et imponerende syn! Kyoto er måske allersmukkest på denne årstid, da farverne er over alt i byen – det kan godt konkurrere med foråret, hvor kirsebærtræerne springer ud.

Dette er blot få af de mange seværdigheder som Kyoto byder på, så har du mod på mere, så gå en tur, eller tag cyklen langs floden, der løber ned igennem byen. Du kan også lave en dagstur til Nara (vi anbefaler dog at udvide rejsen med en nat mere, hvis du vil besøge Nara). Der er også rig mulighed for at udforske de lidt mindre turistede steder, som fx Senbon Torii-templet, Toji-templet, Nishi-Hongaji-templet, Shimogamo-jinja-templet. Et af de mest fantastiske templer er Fushimi Inari Shrine – en helligdom der nok mest er kendt for en gang med mere end 5000 ikoniske torii-porte, der nærmest er lysende orange. En torii-port vil du nok genkende, når du ser den – det er de der meget japanske rødorange søjler med et buet tag over, som man kender fra film og billeder.

Søpavillonen og den smukke have
Kyoto iklædt efterårets smukke farver
Glade piger i Kyoto
Udforsk bambusskoven
En typisk japansk souvenir butik
Små piger, som springer rundt på stenene i Kyoto

Dag 8

Velkommen til Osaka!

I dag kommer du til Osaka, som er den næststørste by i Japan efter Tokyo.

Byen er allermest kendt for dens madglade indbyggerne, så her findes et stort udvalg af gode restauranter og mindre spisesteder, hvor du kan få skøn mad til billige penge. Faktisk siger man, at Osaka er Japans mave. Du kan prøve de lokale blæksprutteboller, hvis du tør, men det er lidt specielt, og om de er gode, er nok en smagssag?

Storbyen by night
Mylder af folk i Osaka
Glad pige!
Osaka med slottet i forgrunden
Osaka Castle

Dag 9 - dag 10

Udforsk den spændende storby

Du bør nok starte med at se ‘Osaka Castle’. For at komme hertil skal du tage Chuo Line og stå af på Tanimachi 4-chome stationen. Herfra tager det ca. 10 minutter at gå til slottet, som er komplet genopført efter krigen, hvor det blev bombet. Du tager elevatoren op til øverste etage, hvorfra du har en flot udsigt over store dele af byen. Det er rigtig flot om eftermiddagen, inden solen går ned, så prøv at planlægge en eftermiddagsudflugt hertil.

Tag også hen til Osaka akvarium, som er et af verdens største akvarier, og stedet er fantastisk flot bygget. Uden for akvariet står der et kæmpe pariserhjul, som du også kan prøve hvis du vil se byen lidt foroven. En anden god mulighed for at nyde udsigten ud over Osaka er fra Umeda Sky Building – en sjov nærmest bueformet bygning med en super udsigt fra toppen.

Der er rigtig god shopping i Namba-distriktet, og det kan du kombinere med et smut til Dotonbori distriktet bagefter. Oplev allerhelst Dotonbori om aftenen – det er et lyshav af reklameskilte, og her finder du også nemt en god restaurant, måske en running sushi, hvis du ikke allerede har prøvet det!

Efterårsfarver i Koko-en parken
Kvinder i flotte kimonoer i Osaka
Trafik i gaderne
Matsumoto Castle
Der er mange forskellige typer kimonoer, som bliver brugt til forskellige lejligheder.
Udsigten fra Cosmo Tower

Dag 10

Afrejse fra Japan
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 11

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Japan. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Japan!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Fly Danmark-Tokyo og Osaka-Danmark. Transport rundt i Japan er ikke inkluderet. Her skal du selv sørge for at tage de velfungerende bus/tog/metro rundt. 

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Tokyo og Osaka-Danmark.
 • 8 overnatninger.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Transporter i Japan.
 • Morgenmad (hvis andet ikke fremgår af fakturaen).
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre