Maldiverne

Fulidhoo Island

Gå tilbage

Fulidhoo Island

Fulidhoo er en lille lokal ø i Vaavu Atollen. Her bor knapt 300 indbyggere, og stemningen er rolig og tilbagelænet. Øen har de mest fantastiske hvide sandstrande med lange rækker af vuggende palmer og helt fantastisk lyseblåt vand, som du kender det fra Maldiverne. Det er som om, turisterne ikke rigtig har fået øje på øen endnu, men nogle er her da.

Det er ikke en resortø, så priserne er meget lavere, og du kan rent faktisk få et indblik i de lokales liv og hverdag. Her er et par caféer, restauranter og småbutikker, og langs stranden ligger en håndfuld guest houses. Hvis du vil handle, foregår det i minimarkedet, men husk kontanter, for du kan ikke hæve penge nogen steder på øen.

Du har ro til bare at slappe af og gå ture langs vandet eller i landsbyen. Her går børnene i skole, kvinderne sidder foran deres hus og laver mad sammen, og moskeen indkalder til bøn hver dag. Folk her er muslimer, så derfor kan du ikke købe alkohol, og du må heller ikke medbringe det hjemmefra - det sidste gælder i øvrigt alle steder i Maldiverne. Det er god stil at tildække skuldre og ben (shorts og t-shirt er helt fint). Lokale øer har en bikini beach, hvor det selvfølgelig er tilladt at have badetøj på. Det var først omkring 2010, at rejsende fik muligheden for at besøge de lokale øer i Maldiverne. Indtil da kunne turister kun bo på resortøerne, og derfor er turismen på de lokale øer stadig et forholdsvis nyt fænomen.

Strandene er smukke! Om aftenen dukker rokkerne op ved sandbredden og vil gerne fodres, så du kan hilse på dem eller springe i vandet sammen med dem. Tag også på udflugter enten i eller på vandet. Du kan både snorkle, dykke, tage på sejlture eller dyrke vandsport. Der er masser af muligheder. Hvis du er heldig, møder du skildpadder eller nursehajer i det klare vand.

Billeder

Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne
Rejser til Maldiverne

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Fulidhoo Island

Flere hoteller i Fulidhoo Island