Thailand

Koh Kho Khao

Gå tilbage
#Øliv
#Snorkling og dykning
#Strand
#Uturistet

Rejser til Koh Kho Khao

Koh Kho Khao er en skøn ø, hvor du virkelig kan få slappet af på en ferie i herlige omgivelser. Øens vestkyst har smukke, gyldne sandstrande, der bare indbyder til masser af dasen under palmerne og svømmeture i det dejlige vand.

Oplev det knapt så turistede Thailand

Vi anbefaler dig at rejse til Koh Kho Khao, hvis du bare ønsker ro og ikke særlig mange andre turister, for øen er stadig forholdsvist ukendt. Øen ligger lidt nord for ferieparadiset Khao Lak, men den er ikke nær så turistet, og det er bare om at komme af sted, før de andre turister får færten af den!

Her er ikke meget byliv, kun et par landsbyer med hyggelige markeder, og der er efterhånden skudt et par resorts op rundt omkring på øen. Der er meget lidt trafik på øen, og de fleste kommer rundt på gåben, cykel eller små motorcykler og scootere.

Der findes dog masser af restauranter og småboder ved byen Baan Pak Koh og langs kysten, og i landsbyerne kan du gå rundt på markederne og se thaiernes hverdagsliv.

Slap af på de skønne og fredelige strande på Koh Kho Khao

Det meste af Koh Kho Khao består af sand, og der er mange smukke strande, hvor du kan slappe af, nyde solens stråler og havets brusen. Hele den vestlige side af øen er fyldt med skønne strande, der fortsætter så langt øjet rækker. Slæng dig måske på solstolen med en drink i hånden på Hula Beach eller Sunset Beach?

Uberørt natur og fantastiske solnedgange

På den østlige del af Koh Kho Khao finder du mangroveskove, hvor du kan gå på opdagelse. Du kan også besøge det flotte vandfald Toan Thong eller tage en tur til en overbevokset landingsbane, som japanerne brugte under Anden Verdenskrig.

Hvis du har lyst, kan du tage på en sejltur til Similan eller Surin. De to øer er fredede, og der er masser af smukke snorkleoplevelser i det krystalklare vand blandt farverige fisk og koraller.  

Tag på øhop til Koh Kho Khao

I C&C Travel anbefaler vi gerne en rejse til Koh Kho Khao til de af vores gæster, der gerne vil være lidt sig selv – uden for mange andre turister. Det er en dejlig ø til en strandferie i Thailand, men vi anbefaler også et øhop, hvor du fx kombinerer den rolige ø med Khao Lak eller Phuket. I Khao Lak sker der lidt mere og på den populære feriedestination Phuket sker der rigtig meget. På den måde oplever du det bedste af to verdener på dit øhop i Thailand.

Billeder

Den dejlige strand på Koh Kho Khao
Solnedgang over vandet
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Hoteller i Koh Kho Khao

Flere hoteller i Koh Kho Khao