Thailand

Familieferie i Phuket

13 dages rejse fra
12.490,-

10 nætter Phuket

På denne rejse har du al din tid på Phuket til fri disposition. Netop derfor er det muligt for dig at sammensætte et ferieprogram lige efter dit eget hoved.

Phuket byder på mange seværdigheder, overdådige templer, smuk og frodig natur og strandene ligger som perler på en snor med de regnskovsbeklædte bjerge i baggrunden. Du kan vælge at nyde livet på stranden, og du kan også tage ud på havet, til smukke nationalparker, på ø-hop eller på en snorkel- eller fisketur.

Når mørket falder på, kan du udforske Phukets hektiske natteliv. Her er et stort udbud af restauranter, diskoteker og barer. Så hvad enten du er til afslapning på stranden, oplevelser, eller liv og glade dage, så er en ferie på Phuket noget for dig.

Rejsen i billeder

Rejser til Thailand
Den gamle bydel
Rejser til Thailand
Hvad med en udflugt til Khao Yai?
Prøv at dykke ved smukke koralrev
Glad sælger
James Bond Island i Phang Nga Bugten
Thailand er smilets land
Rejser til Thailand

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Phuket
 3. Phuket
 4. Phuket
 5. Phuket
 6. Phuket
 7. Phuket
 8. Phuket
 9. Phuket
 10. Phuket
 11. Phuket
 12. Phuket
 13. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
13 dages rejse fra
12.490,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand – og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande.

Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2

Velkommen til Phuket!

I dag ankommer du til Phuket – det ultimative internationale feriested og Thailands allermest populære destination.

Phuket er brede sandstrande med gæster fra hele verden, markeder, shoppingcentre, gadesælgere, restauranter, gadekøkkener, gøgl, barer, diskoteker, shows, thaiboksning, go-cart kørsel, golfbaner, vandland og meget meget mere. Af strandene er Patong, Karon og Kata de største, og det er her, der er mest liv og glade dage. Foretrækker du mere ro, er strandene Surin, Nai Yang, Mai Khao og Kamala oplagte – her er lidt mere plads og lidt mere fredeligt, men du er stadigvæk tæt på det hele. Nu har du tid til rigtig at nyde strandene, naturen og tage på spændende udflugter!

Dejlige Kata Beach
Thailand er smilets land
Den gamle bydel
Bugten ved Kata Beach
Karon Beach

Dag 3 - dag 11

Nyd livet i populære Phuket

Nu er tiden kommet til at udforske Phuket mange oplevelser. På trods af mange år med turister har Phuket formået at bevare en stor del af sin oprindelige charme og skønhed. Herunder er nogle forslag til, hvad du kan lave på Phuket:

Strandture
De mest kendte strande på Phuket er Patong-, Kata- og Karon Beach. Førstnævnte har et heftigt shopping- og natteliv, hvorimod de to sidste er mere tilbagelænede og fredfyldte.

Snorkling og dykning
Er du mere til de blå bølger, så er her et stort udvalg af sejlture ud til de små øer i Phang Nga-bugten. Det er helt fantastisk at sejle i det azurblå hav, mens du møder den ene flotte klippeformation efter den anden. Det er også muligt at lave dagsture eller flerdags-ture på båd til Similan Islands, som er et af de flotteste dykkersteder i området. James Bond Island er en af de flotte klippeformationer i vandet, og den sjove klippe stikker lodret op ad vandet som et tyndt, højt bjerg.

Nationalparker
Du kan udvide dit ophold med fx 3 nætter og købe en 4 dages tur til Khao Sok National Park, som simpelthen er det område, der byder på de smukkeste naturoplevelser. Det er et paradis af floder, vandfald, huler, klipper, bjerge, sjældne dyrearter og planteliv. Det er også muligt at tage en endagstur derover.

Mueang Phuket
Mueang Phuket er øens kommercielle hovedstad, som bestemt er et besøg værd. Her er masser af shoppingmuligheder og et natmarked. Foruden dette er det netop her, du vil møde et bybillede præget af et skønt miks af nye og gamle bygninger, kinesisk, portugisisk og thailandsk arkitektur, hvilket er med til at give byen sin charme.

Pirater!
Eller efterkommere af pirater… Start dagen med at besøge havneområdet, hvor der er livlig aktivitet og masser af farverige både. Fortsæt ud ad hovedgaden, kryds havneområdet og gå ligeud til vejen drejer til venstre. Følg så vejen ud til Sean Gypsy Village, hvor disse efterkommere af pirater lever. De er fredelige som kattekillinger, men det er ikke desto mindre en interessant tur.

Heldagsudflugter
En af de bedste bådture i Phuket er en heldagsudflugt med et lille krydstogtskib, hvor der er kajakker om bord. Nær en af øerne kommer kajakkerne i vandet, og så padler du igennem en underjordisk grotte, som fører dig ud til en meget smuk ø. Det er en helt enestående oplevelse og atmosfæren er helt speciel.

Koh Yao Noi og Koh Yao Yai
Hvis du gerne vil lidt væk fra stress og jag i Phuket og Krabi, så kan du tage en longtail-båd fra Bang Rong Pier sammen med de lokale (og deres kyllinger) til øerne Koh Yao Noi og Koh Yao Yai. Lej en scooter og udforsk øens grusveje. Disse øer er knap så påvirket af turisme som Phuket, og dette har hjulpet til at bibeholde gamle thai-traditioner. Derfor bør du ikke være alt for udfordrende påklædt, og kun drikke alkohol på restauranterne. Har du lyst til at overnatte her, kan vi sagtens arrangere ophold her også.

Natteliv
Skal der være fest og farver, så tag til Patong Beach, hvor der ligger en gade med en masse barer og diskoteker. Nogle er bedre end andre, men det skal jo ses. Området her er nok et af de mest kaotiske steder, og her kan du opleve næsten alt! Kvinderne her er ikke alle sammen født som piger – men det kan være svært at se ved første øjekast, da mange af dem har lange ben og perfekt make-up, som vi andre kun kan drømme om…

Andet…
Derudover har Phuket mange andre ting! Om det er templer, sommerfugleparker, ridning, surfing, thaiboksning, go-cart, massage, golf eller et rehabiliteringscenter for gibbonaber, du leder efter, ja så har Phuket det!

Tag en tur ud at snorkle
Prøv at dykke ved smukke koralrev
Glad sælger
James Bond Island i Phang Nga Bugten
Dejlig strand på Phuket
Hvad med en udflugt til Khao Yai?

Dag 12

Afrejse fra Thailand
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 13

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Thailand!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Phuket t/r.
 • Transport mellem lufthavn og hotel med privat bil/minibus.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Bangkok-Phuket t/r.
 • Alle Transporter.
 • 10 overnatninger med morgenmad.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i et dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre