Thailand

Thailands bedste strande og fantastisk natur i Khao Sok

17 dages rejse fra
13.190,-

4 nætter Khao Lak, 2 nætter Khao Sok, 1 nat Cheow Lan Lake, 4 nætter Koh Yao og 3 nætter Krabi

Turen starter på dejlige Khao Lak. Her er masser af smukke strande, der endnu ikke er overfyldt af turister og strandsælgere. Du kan både gå i butikker og spise på lækre restauranter, eller du kan dase på en af de rolige strande og få lidt farve på maven.

Når du har fået ladt batterierne op, skal du afsted til nationalparken Khao Sok. Du bor midt i junglen, og herfra skal du skal ud og opleve de frodige omgivelser på tætteste hold. Høje træer, floder og dybe kløfter - her er bare smukt! Du skal ud på floden i kajak, på vandretur i junglen og besøge den gamle hanelefant Samboon, der er pensioneret og gerne vil fodres. Du skal overnatte en enkelt nat i en flydende bambushytte ved Cheow Lan Lake søen i Khao Sok - en fantastisk oplevelse!

Turen fortsætter videre til Koh Yao - en smuk ø-gruppe i Phang Nha-bugten, der består af små, bjergrige øer med dejlige sandstrande og frodig jungle. Her finder du en rigtig paradisstemning, og udover bare at slappe af på de hvide bountystrande, kan du snorkle i det krystalklare vand. Sidste stop på rejsen er skønne Krabi, som er kendt for sine kalkstensklipper, sit krystalklare vand og sine vidunderlige strande, som du kan besøge på en sejltur fra Ao Nang. 

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Rejser til Thailand
Lig i skyggen fra Palmerne
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Klart vand på Koh Yao Noi
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Railay Beach

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Khao Lak
 3. Khao Lak
 4. Khao Lak
 5. Khao Lak
 6. Khao Lak - Khao Sok
 7. Khao Sok
 8. Khao Sok - Cheow Lan Lake
 9. Cheow Lan Lake - Koh Yao
 10. Koh Yao
 11. Koh Yao
 12. Koh Yao
 13. Koh Yao - Krabi
 14. Krabi
 15. Krabi
 16. Krabi
 17. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
17 dages rejse fra
13.190,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark

I dag starter din rejse mod Thailand – og har man sagt Thailand, kan man ikke komme uden om landets mange, paradisiske strande.

Thailand byder dog også på et spændende dyreliv, shopping på de gode markeder, kulturelle byer, gyldne Buddhaer og masser af muligheder for afslapning og action. Brug flyveturen på at komme i feriestemning, og glæd dig til at besøge det altid populære Thailand.

Dag 2

Velkommen til Khao Lak

I dag ankommer du til skønne Khao Lak.

Khao Lak ligger lidt nord for Phuket, og kystlinjen har kilometervis af smukke, brede sandstrande, der endnu ikke er overfyldt med solbadende gæster og strandsælgere. Alle strandene ved Khao Lak er lange og brede med snehvidt, blødt sand, og du vil føle dig henført til paradis, når du går i skyggen fra palmerne og kigger ud over det blå vand!

Gylden sandstrand på Khao Lak
Lig i skyggen fra Palmerne
Strand og træer
Tag på snorkletur sammen med kæmpe stimer af fisk
Måske møder du en masse søde børn?
Dejlig strand på Khao Lak

Dag 3 - dag 5

Nyd stranden på dejlige Khao Lak

Nu har du masser af tid til at nyde smukke Khao Lak!

En af de smukkeste strande er Khao Lak Beach, hvor der ligger 4-5 hoteller lige på stranden. Mellem hovedvejen og hotellerne er der en lille by med restauranter, kiosker og lidt shopping. Når du kører mod nord, skal du over et lille bjerg, før du kommer til næste dejlige strand, som er Nang Thong Beach. Ved Bang Niang Beach finder du en hel lille by ved vandet med butikker, skræddere, cafeer og mange restauranter. De fleste af de hoteller, der ligger her, er i den dyrere prisklasse men har direkte adgang til stranden.

På strandene Ao Thong, Pakweeb Beach og Bangsak Beach er der komplet fred og ro, og du har stranden næsten helt for dig selv i løbet af dagen. Naturen i området består af frodig jungle og store palmetræs- og gummiplantager, meget smukt, og med gode muligheder for udflugter til natur og små byer.

Slap af på stranden, forkæl dig selv med en dejlig thai-massage, svøm i det dejlige vand, tag på tur i en longtail-båd eller lej en motorcykel og kør rundt på egen hånd. En af dagene bør du også tage ud og snorkle eller dykke ud for kysterne – her kan du se på fisk og koralreve i en helt anden verden under vandet!

Das i en liggestol på stranden
Khao Lak byder på masser af skønne strande
Small Sandy Beach i Lam Ru nationalparken på Khao Lak
Sai Rung vandfaldet

Dag 6

Videre til Khao Sok og af sted på kanotur

Så skal du videre til Khao Sok nationalpark, som er den største – og efter vores mening også den flotteste – nationalpark i Sydthailand.

Her oplever du består af frodig jungle, dybe kløfter og enorme kalkstensklipper, der skyder op i landskabet. Du har måske lyst til at starte dit jungleeventyr med en sejltur i en kano? I et par timer glider du ned ad floden, mens du beundrer den smukke jungle og kigger og hører efter dyr. Resten af dagen kan du nyde på resortet, bade i floden eller gå en lille tur i området.

Søen med bjergene i baggrunden
Kæmpemæssige kalkstensbjerge
Frodig natur i Khao Sok
Sjove klippeformationer

Dag 7

Nyd de smukke omgivelser i Khao Sok Nationalpark

Under dit ophold på Anurak Community Lodge står de store naturoplevelser i kø! Husk at holde udkig efter aber og fugle inde på land, og tag et beundrende kig på de kæmpemæssige kalkstensbjerge, der tårner sig op rundt om søen.

Der er masser af muligheder for udflugter og aktiviteter i den imponerende nationalpark! Hvad siger du for eksempel til at deltage i et madlavningskursus, hvor du med friske ingredienser kan lære selv at tilberede velsmagende thai-mad? Du kan også snøre vandrestøvlerne og komme med ud på en vandretur i den frodige jungle. Her gælder det om at holde øjnene åbne, så du kan spotte dyrelivet og bare nyde de fantastiske omgivelser. Vil du gerne HELT tæt på dyrelivet, kan du komme med på besøg hos en pensioneret elefant. Han har tidligere arbejdet i turistindustrien, men nyder nu sit otium. Du kan deltage i fodringen og være med, når han får et forfriskende bad.

Dagene her vil kort sagt flyve afsted, men husk også bare at nyde de smukke omgivelser, du er landet i. 

Sejl i kano på floden
Smukkere omgivelser findes vist ikke?
Udforsk den frodige jungle
Nyd de storslåede omgivelser

Dag 8

Trekkingtur og overnatning i flydende hytte

I dag skal du videre ind i junglen.

Du starter med en køretur, og derefter en times sejltur med longtail båd gennem det smukke landskab, før du ankommer til Cheow Lan Lake sidst på formiddagen. Det er her, du skal sove i nat i en flydende bungalow!

Her kan du slappe af, tage en svømmetur eller måske sejle ud med kajak. Du bestemmer selv, hvad du vil bruge tiden på – omgivelserne er smukke, og her er dejlig roligt. Du kan også tage ind til land og vandre i junglen.

Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Khao Sok Nationalpark
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand

Dag 9

Videre til Koh Yao

I dag ankommer du til det skønne Koh Yao.

Koh Yao er en øgruppe der ligger ud for Phuket i Phang Nha-bugten, og som består af små, bjergrige øer med dejlige sandstrande og frodig jungle – rigtig paradisstemning! Den ene af hovedøerne hedder Koh Yao Yai, hvilket betyder “lange, store ø”. Øen er i stor udstrækning dækket af mangroveskov og har derfor et rigt dyre- og fugleliv. Du har blandt andet mulighed for at møde makakaber, næsehornsfugle, havørne og isfugle. Koh Yao Noi er en mindre ø, hvilket navnet også antyder Koh Yao Noi betyder nemlig “lange, lille ø”. Her er uberørt natur og få turister. Du kan vælge at bo på begge øer, men som udgangspunkt bor du på Koh Yao Yai.

Koh Yao Yai set fra vandet
Slap af i en hængekøje på Koh Yao Yai
Stranden på Koh Yao Yai
Krystalklart vand
Fangst på stranden
Den skønne udsigt

Dag 10 - dag 12

Nyd livet på den lille ø

Nu kan du slappe af på stranden og rigtig nyde ferien.

Du kan også tage en tur til Koh Yao Noi, sejle i den smukke bugt, køre på mountainbike i det grønne landskab, kigge efter fugle eller bare ligge på et strandhåndklæde og læse en bog. Mulighederne er mange, og det er ikke de store beslutninger, der skal tages…

Klargøring af fiskenet
Den skønne udsigt fra øen!
Palmer, sand og vand
Det azurblå vand

Dag 13

Velkommen til Krabi!

I dag bliver du budt velkommen til det skønne Krabi.

Beliggende i den sydlige del af Thailand, er Krabi langt mere konservativt end andre turistmål i landet. Aktiviteterne er mest fokuseret omkring naturen, som Krabi har masser af. Krabi-provinsen er også kendt som Magical Krabi og kan dateres helt tilbage til omkring år 25.000 til 35.000 f.Kr. Stedet er blevet sammenlignet med den mytologiske by Xanadu i Himalaya, og her kan du finde alt fra majestætiske kalkstensklipper, dramatiske klippeformationer og frodige skovområder samt fantastiske strande.

Ao Nang Beach på Krabi
Pool ved Ao Nang Beach
Railay Beach
Fantastiske kalkstensklipper i Krabi
Sopning i vandkanten
Båd i det azurblå vand

Dag 14

Afslapning på stranden

Det er selvfølgelig helt op til dig selv, hvordan du vil bruge tiden i Krabi, men her er nogle forslag:

Havkano eller kajak i Thalan Canyons
Det krystalklare vand, havklipper og kanaler kantet med mangroveskove er noget af det, der gør Krabi så tiltrækkende og et pragtfuldt sted, hvis man vil ud med kajak. Du kan frit vælge, hvor lang tid du vil leje en kano/kajak: 1 time, ½ dag eller måske en flerdages-tur i de spektakulære og fjerntbeliggende mangrovekanaler Ao Tha Lane og Ao Luk, hvor du kan se aber, oddere og mange smukke fugle. Krabi River er et andet godt sted, hvis du vil sejle kajak eller kano. Hong Island er længere væk, men også en uforglemmelig oplevelse.

Sightseeing
Wat Klong Tom Museum har stenværktøj, bronzeredskaber, metalmønster, potteskår, keramik og sten, dekorative objekter og farvede perler, der er mere end 5.000 år gamle. De er alle fundet ved udgravninger i området. Museet ligger sammen med Klong Tom-templet i Tambon Klong Tom Tai.

Hin Perng-vandfaldet
Dette er et vandfald i 3 niveauer, som falder fra 800 meters højde. Det ligger i Ban Hin Perng i Tambon Klong Pohn omkring 25 km fra Klong Tom distrikskontor. Området er skovbevokset og skyggefuldt.

Koh Sila
Koh Sila er en ø, 2 km Fra Haht Bor Muang Beach, hvor du kan se mange farvestrålende og eksotiske fuglearter.

Se naturen
Du bør tage rundt og se den utæmmede jungle med klipper, vandfald, gummitræer og hot springs. Du kan leje noget med hjul, hvilket vil åbne døren for mange gode og varierede oplevelser. Se, om du kan finde en jeep, en Harley Davidson eller en scooter, og husk styrthjelmen!

Tiger Cave Temple
Tiger Cave Temple er et sælsomt mystisk tempel fra en fjern fortid. Hovedtemplet er bygget ind i en lavvandet kalkstenshule, og fra en trappe kan man komme ned til en lille dal. Der kan du finde en labyrint af altre, huler, munkeceller og skeletter i glasbokse.

Than Bok
Than Bok er en botanisk have omkring en kilometer syd for Ao Luk. Her er uforglemmelige, jadefarvede vandfald og fugle i magiske farver. Det er stedet for eventyr og historiefortælling. Medbring maden og hold en uforglemmelig picnic.

C&C-ture
C&C har også flere ture på Krabi, som vores lokale repræsentant kan fortælle dig om. Du kan fx bruge en dag på at sejle i kajak og snorkle omkring Hong Island, eller sejle rundt i speedbåde på sightseeing.

Andet...
Rundt omkring på Krabi er der forskellige, som arrangerer udflugter. Du kan komme på guidede ture rundt omkring i regnskoven og andet godt. Det er bare med at holde udkig efter de gode tilbud.

En stille bugt i Krabi
Tiger Cave Templet
Vandfald i Than Bok Nationalpark
Hovedgaden
Mylder af både
Du møder venlige mennesker overalt!

Dag 15

Udforsk Koh Klang på cykel og nyd endnu en dag i Krabi

I dag skal du på cykeltur til Koh Klang! 

Du bliver hentet på dit hotel om morgenen, og så kan du godt begynde at glæde dig til en dejlig cirka 19 kilometer lang cykeltur. Først får du en hurtig sikkerhedsbriefing, inden turen for alvor starter ved Krabi flod. Her stiger du ombord på en båd, som sejler dig hen til øen. Tag din cykel, og så fortsætter turen ellers gennem en af øens fire små, hyggelige landsbyer. Du kører på gode landeveje, så du skal ikke være nervøs for, at det bliver alt for vildt. Tag et stop ved landbrugsområderne. Se, hvordan de lokale arbejder i rismarker, hvordan dyrene lever rundt omkring ved bondegårdene, og hvordan grøntsagerne dyrkes. Læg også mærke til de fine fugle, der lever langs Andaman-kysten. Måske har du brug for en lille pause, og det får du også - du kommer nemlig forbi en lille restaurant, hvor du lige kan hvile benene, få noget at drikke og smage en masse spændende thailandske snacks, så du kan få lidt ekstra energi til cykelturen hjem. 

Når du er ankommet til molen får du et koldt håndklæde, lidt vand og sodavand, og du kan lige køle lidt af, inden du skal tilbage til dit hotel og slappe af. Resten af dagen gør du bare lige, som det passer dig. 

Fin landsby på Koh Klang
Sejlttur til Koh Klang

Dag 16

Afrejse fra Thailand
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17

Velkommen hjem!
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Thailand. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Thailand!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Phuket og Krabi-Danmark.
 • Transport til og fra Koh Yao foregår med båd.
 • Alle øvrige transporter er med privat bil/minibus.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Phuket og Krabi-Danmark.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 14 overnatninger: 13 med morgenmad 1 med fuldpension på Cheow Lan Lake.
 • Udflugter i Khao Sok: kanotur på floden, halvdagstrekkingtur i junglen og tur til den gamle elefant Samboon.
 • Udflugt i Krabi: cykeludflugt til øen Koh Klang.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Afgifter i nationalparken (ca. 1.050 THB)
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk jule-/nytårsmiddag (som kan blive opkrævet op til 14 dage før afrejse).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse, hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre