Grækenland

Mykonos

Mykonos

Mykonos er en smuk Kyklade-ø med masser af historie, charme og skønne strande. Øen ligger i hjertet af Kykladerne, en rejse på ca. 5 timer fra Grækenlands hovedstad, Athen. Mykonos er det perfekte sted for dig, der gerne vil opleve alt det skønne, Grækenland har at byde på - strande i verdensklasse, charmerende græske byer og lækker mad.  

Mykonos by er særligt kendt for sine smukke hvidkalkede huse med blå skodder og farvestrålende blomster, der kravler over husfacader og balkoner. På hovedgaden Matoyanni Street finder du små butikker, fortovscafeer og et stort udvalg af gode restauranter, tavernaer og barer. Generelt er Grækenland kendt for sin gode mad, og Mykonos er ingen undtagelse! Sæt tænderne i nogle lækre, ægæiske specialiteter fx “kopanistí” en blød og cremet ost, der er krydret med peber, som er særlig for lige præcis Mykonos.

Mykonos er en ø med masser af historie og kultur. Ifølge gammel græsk mytologi er øen opstået af kroppene fra kæmper, der blev dræbt af Herkules – og så er øen opkaldt efter Apollos barnebarn. Overalt i øens små byer, er der smukke, velbevarede kirker, og den græsk-ortodokse tro skinner igennem på øen. 

På Mykonos finder du nogle af Grækenlands smukkeste strande. Her smelter de gyldne sandstrande sammen med det smukke, turkisblå hav og de fine hvidkalkede huse i baggrunden. Hvis du vil besøge nogle af øens mest populære strande, med fart over feltet og en masse glade badegæster, skal du tage til strandene Paradise og Super Paradise. Hvis du er til mere rolige omgivelser, skal du besøge Ornos eller Psarou på øens sydkyst eller Ayia Anna, Kapari og Ayias Stefanos, hvor tempoet er lidt langsommere, og du kan nyde fred og ro.

Mykonos har også glimrende snorkling, hvis du vil udforske livet under vandet. Der er masser af gode dykkermuligheder og professionelle dykkercentre på øen. Til vandhundene er der også mulighed for at sejle, surfe eller drøne rundt på jetski.  

Mykonos er en feriedestination for alle – alt fra børnefamilier, til unge backpackere og jetsettere elsker at besøge det skønne ferieparadis. Derfor er der også noget for enhver smag!  

Billeder

Rejser til Grækenland - Mykonos
Rejser til Grækenland - Mykonos
Rejser til Grækenland - Mykonos
Rejser til Grækenland - Mykonos
Rejser til Grækenland - Mykonos
Rejser til Grækenland - Mykonos
Rejser til Grækenland - Mykonos
Rejser til Grækenland - Mykonos

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Mykonos

Flere hoteller i Mykonos

Oplevelser