Grækenland

Paros

Paros

Paros er en smuk ferieø i den græske øgruppe Kykladerne. Her er der de smukkeste, hvide sandstrande og den hyggeligste, afslappede stemning i de små, brostensbelagte gader. Tempoet på den lille, charmerende ø er roligt, så her skal du virkelig bare ned i gear og nyde alt det, Paros har at byde på.  

På Paros finder du nogle af de smukkeste og mest populære strande i Grækenland. Du bør helt sikkert besøge Kolymbithres Beach, der ligger tilbagetrukket i bugten ved Naoussa. Af mange betragtes den som den smukkeste og mest imponerende strand på Paros pga. de store granitsten, der står som skulpturer, der gennem tiden er formet af havet og vinden. Som perler på en snor ligger den ene lille sandstrand efter den ande i de små, hyggelige bugter. Her kan du, hvis du er heldig, komme til at ligge i din egen, private lille bugt.  

I øens største byer, Parikia og Naoussa, kan du finde gode shoppingmuligheder og hyggelige havneområder, hvor du kan sætte dig med at glas Ouzo og nyde udsigten ud over vandet. Naoussa er ikke en lille by, men den har den der klassiske græske charme med sine nærmest lysende hvide huse, der står i skarp kontrast til de blåmalede døre og vinduer og selvfølgelig det smukke azurblå vand. Gadebilledet er hyggeligt! Her går du ad snævre brostensstræder med blomsterranker og efeu, der klatrer over husmurer og altaner som jungleagtige vægge omkring dig.

Besøg også Alyki på den sydlige del af øen. Byen ligger ved en lille bugt omkranset af smukke, gyldne sandstrande og krystalklart vand. Gå en tur i den hyggelige, lille fiskerby og find en fin souvenir til minde om din rejse til Paros. Her kan du sætte dig på en af de hyggelige taverner og nyde deres lækre, friskfangede fisk med udsigt over havet. Der er selvfølgelig også en lille, hvid kirke med en smuk blå kuppel i ægte græsk stil. 

Paros ligger i hjertet af Kykladerne. Øen er kun en kort færgetur fra Athen og ligger tæt på andre populære Kyklade-øer som Mykonos, Santorini og Naxos - det er altså en glimrende mulighed for at tage på et spændende øhop i det græske øhav.  

Billeder

Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Paros

Flere hoteller i Paros