Grækenland

Sifnos

Sifnos

Sifnos er en af de mindre kendte græske øer, men den er bestemt et besøg værd! Øen er en del af de græske Kyklader, som er samling af smukke vulkanøer i det dybblå ægæiske øhav.  

Du bor i Kamares, der er øens største og smukkeste kystby, og den oser af strandstemning og masser af badning! Byen ligger helt ud til vandet ud til en lang hvid sandstrand med de smukke bjerge i ryggen. Kystlinjen er spækket med lækre, græske tavernaer og hyggelige caféer. Sæt dig godt til rette og spis dig mæt i friskfanget fisk, kleftiko og tzatziki lange baner! De fleste tavernaer ligger helt nede ved vandet og der er altså bare noget lækkert over at nyde sin frokost til lyden af klukkende vand og brusende bølger! 

Fra Kamares kan du tage en tur til Agios Simeon-templet, som ligger på et af Sifnos allerhøjeste punkter? Turen derop er 6-7 kilometer lang, og du kan leje en cykel i byen og køre op til templet og den smukke udsigt, der venter på dig deroppe! 

Appolonia er øens lille hovedstad, og det bliver altså ikke mere græsk! Byens hyggelige, bakkede gader er i klassisk græsk stil og ligner noget, der er taget direkte ud af det postkort, du lige har sendt hjem til familien! Du kan bruge timevis på at slentre rundt blandt de hvidkalkede huse med blåmalede vinduer og døre og nyde duften af de mange rosenbuske, der skyder op overalt langs mure og hegn. Når du trænger til et hvil, kan du slå dig ned på en af de hyggelige cafeer og smage lækker, traditionel mad eller nyde en kold drink i skyggen. 

Savner du mere strand og eventyr, kan du leje en bil eller en scooter og tage en tur nordpå til Vroulidia Beach, som er en af øens mange smukke strande. Stranden ligger lidt for sig selv og er derfor ikke så travl, som stranden i Kamares. Stranden byder på helt krystalklart vand, stråparasoller og mulighed for at dase og nyde solen! Skulle du få lyst til en snack, ligger der nogle små ishuse og strandcafeer i nærheden, som nok skal kunne stille din sult. 

Billeder

Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland

Hoteller i Sifnos

Flere hoteller i Sifnos