Grækenland

Athen for madelskere

Gå tilbage

Athen for madelskere: En græsk, gastronomisk tur

På denne tur får du indblik i Grækenlands køkken og kultur gennem tiden. Du starter udflugten på Syntagma-pladsen, som er placeret i hjertet af Athen. Her bliver du mødt af din guide, som er et stort madøre - og hvem er bedre til at guide dig gennem Athens kulinariske scene? Undervejs på turen udforsker du skjulte kulinariske perler, som kun byens beboere kender til, når du besøger små familiedrevne butikker, bagerier, værtshuse og restauranter. Du skal også udforske midtpunktet for Athens gastronomiske liv, nemlig Athens centrale marked. 

Du kan være sikker på at få den fulde oplevelse, når du har en lokal ekspert med dig som guide. Du lærer, hvorfor mad har en helt særlig rolle i græsk kultur, om de friske og økologiske råvarer, og hvordan forskellige krydderier bliver brugt til forskellige formål.

Det er en god ide at holde igen med morgenmaden inden turen, for du skal smage på 15 lækre, traditionelle retter fra det græske køkken, der alle er lavet af friske og sæsonbaserede råvarer. Du kan blandt andet sætte tænderne i dolmers, pastirma, fetaost og de berømte Kalamata-oliven. Måske bliver du så mæt, at du ikke engang behøver frokost, når du kommer tilbage fra turen.

Billeder

Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland