Grækenland

Det bedste af Athen på én dag: Akropolis og byvandring

Gå tilbage

Det bedste af Athen på én dag: Akropolis og byvandring

På denne tur oplever du det bedste af Athen på én dag. Du bliver hentet til fods af din guide, og så går I sammen til Athens mest berømte seværdighed, Akropolis. Med guiden som ekspert ved din side, er du sikker på at lære en hel masse om Akoroplis' fascnierende monumenter. Du hører både om Parthenon, Niketemplet, Propylaea og det hellige Erechtheion. 

På vej ned fra Akropolis bjerget, besøger du Akropolis museet, hvor du får mulighed for at beundre genstande og kunst, der er næsten 3,000 år gammelt. Efterfølgende går du igennem det billedskønne kvarter, Plaka, hvor du kan udforske Athens neoklassiske arkitektur i bygningerne. Husk at tage kamera med, det er en smuk oplevelse. 

Du får tid til at spise frokost og lade energidepoterne op igen efter at være blevet fyldt med en masse ny, spændende viden.

Efter frokost starter byturen, hvor du kommer forbi de vigtigste momunumenter i Athen, inklusiv Hadrians bibliotek og Zeus Templet. Du fortsætter til et livligt loppemarked i det mangefarvede Monastirak og videre til Syntagma-pladsen, hvor det græske parlament ligger. Lige ved siden af den imponerende bygning, kan du indånde duften fra de mange planter, der er i Nationalhaven. Her kan du også se det fascinerende Panathinaiko Stadion, hvor de første moderne Olympiske lege fandt sted.

Når du siger farvel til guiden, har du set det bedste af Athen på en tur, der omfatter byens vigtigste elementer: historie, arkitektur og hverdagen for byens beboere.

Billeder

Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland