Grækenland

Det bedste af Mykonos

Gå tilbage

Det bedste af Mykonos

Hop på bilen og start turen gennem Mykonos' mest populære og smukke strande. Du starter med at køre til vestkysten, hvor du stopper på stranden Agios Yiannis. Her vil du finde det blødeste sand, som du kan stikke tæerne i, inden du kører videre til den populære Kalafis strand. Stranden er kendt for sin skønhed og sit krystalklare vand, og den er bestemt et besøg værd. 

Efterfølgende kører du til Ano Mera, som er en betagende lille landsby. Her får du tid til at gå rundt, så du kan udforske de billedskønne gader. Husk dit kamera, du vil helt sikkert gerne tage nogle flotte billeder her. Du kan også bruge tiden på at besøge Panagia Tourliani-klosteret, som er helt tilbage fra det 16. århundrede.

Når du har gået lidt rundt i byen, er det tid til at strække benene, for du skal ud på en times lang byvandring i Mykonos By. Her ser du blandt andet de berømte hvidkalkede huse med blå døre og vinduer. Du besøger også højdepunkterne på Mykonos såsom Little Venice, den historiske Paraportiani kirke og de flotte møller.

Du får en hel dag under den varme sol, hvor du udforsker nogle af de bedste ting på Mykonos. 

Billeder

Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland