Grækenland

Smag dig gennem smukke Santorini

Gå tilbage

Smag dig gennem smukke Santorini

På denne tur skal du udforske det græske køkken, når du smager dig gennem Santorini.

Du begynder turen i Firostefani-landsbyen og ender den i øens hovedstad Fira. Undervejs stopper du syv steder for at opleve så mange sider af det græske køkken som muligt. Denne tur har alt, hvad du kan drømme om og mere til - lige fra traditionel græsk kaffe til lokal meze, lækre desserter og masser af god energi og højt humør. 

Du bliver mødt af din guide på et aftalt mødested i Firostefani. Herfra skal du gå på en fantastisk flot sti gennem traditionelle små byer i Firostefani og Fira. På turen kommer du forbi den berømte kirke med den blå kuppel, og du får en fantastisk udsigt til vulkanen. Det er virkelig et af de mest majestætiske syn, øen har at byde på. Herefter går du gennem den gamle bydel i Fira, hvor du ser den katolske kirke, og efterfølgende kan du slentre gennem byens shoppinggade.

Undervejs på turen får du mulighed for at smage på de fineste råvarer, Santorini har at byde på. Udforsk traditionel græsk gademad såsom den verdenskendte souvlaki, smagsfulde oste, pålæg og lokal olivenolie. Hertil kan du smage på de friske drikkevarer, øen har at byde på, fx lokal øl, vin og den kendte anislikør raki. Hvis du har mere plads i maven, kan du forkæle dig selv med lækre delikatesser og traditionelt slik fra et lokalt bageri. Her kan du prøve bougatsa, som er den græske version af filodej med creme i midten. Hvis du har brug for noget at skylle den ned med, kan du købe en god kop græsk kaffe. 

Findes der en bedre måde at lære om det græske køkken end ved selv at smage på retterne? Nyd øens betagende skønhed sammen med de smagsfulde retter fra Middelhavet på denne tur, der vil give dig et autentisk blik i øens kulinariske hemmeligheder.

Billeder

Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland