Grækenland

Skøn strandferie på Kreta

8 dages rejse fra
9.390,-

7 nætter Palaiochora

Kreta er en skøn ferieø, der bare indbyder til badeferie! Du bor i den lille, hyggelige by Palaiochora væk fra turismestrømmen, men til gengæld tæt på dejlige strande. Det er blevet tid til at slå dagligdagsuret fra og slå feriehjernen til. Slap af på stranden og bad i det azurblå vand, find hyggelige restauranter i den lille bys sharmerende gader og nyd den skønne græske stemning. Og hvad er bedre end skønne lammeretter med masser af tzatziki og måske et glas Ouzo i solnedgangens skær? Trænger du til at få en på opleveren, har du heldigvis en lejebil, så du kan køre på opdagelse. Tag fx til Samariakløften og få vandretur og smuk natur for alle pengene. Eller måske vil du hellere besøge Elafonissi, den lyserøde strand, der er kendt for sit helt lyseblå, krystalklare vand? En ægte græsk strand, når de er allerbedst!

Rejsen i billeder

Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland

Dag-til-dag

 1. Afrejse fra Danmark - Ankomst Palaiochora  
 2. Palaiochora
 3. Palaiochora
 4. Palaiochora
 5. Palaiochora
 6. Palaiochora
 7. Palaiochora
 8. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
8 dages rejse fra
9.390,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til Kreta og byen Palaiochora

Så er badeferien startet, og du har masser af tid til at nyde skønne Kreta.

Palaiochora er en lillebitte kystby, der ligger smukt ud til vandet omkranset af bjerge. Her finder du både skønne sandstrande og idylliske omgivelser. Du møder ikke mange turister i den lille by, og det er et sted, hvor grækerne selv søger hen for at holde ferie. Det giver en meget autentisk og lokal stemning, som er virkelig hyggelig. Atmosfæren er i det hele taget afslappet og rar, og her er ingen stress og jag.

Byen er lille, og du kan gå fra den ene ende til den anden på 10-15 minutter. Alligevel er her dog lidt småbutikker og et væld af virkelig gode spisesteder at vælge imellem. Mange af restauranterne ligger med den skønneste udsigt udover havet, så du rigtig kan nyde Middelhavets skønhed og charme.

Du skal måske ned og dyppe tæerne i vandet? Byens gyldne sandstrand er bred og lang, og her er masser af plads til både at boltre sig og være lidt i fred. Her er liggestole og parasoller, som du kan leje ganske billigt, eller du kan slå dig ned i det varme sand. Det er en dejlig blød sandbund og vandet er lunt og roligt, så alle kan være med. Når du ligger på stranden kan du nyde havets turkisblå farve eller synet af de store bjerge, som tårner sig op i baggrunden.

Du kan også begive dig op på byen top til den gamle slotsruin, som byder på en fabelagtig udsigt over hele byen og stranden.

Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland

Dag 2-7

Afslapning og udflugter i Palaiochora

Fra Palaiochora er det oplagt at tage på udflugt. Begiv dig op i bjergene og se nærmere på en lille, lokal bjerglandsby eller tag en ridetur rundt i det rå, tørre terræn.

Du kan også spænde vandreskoene og følge en af de mange flotte ruter i området. Den allermest kendte er turen igennem Samaria-kløften, som er den længste kløft i Europa – det er en virkelig smuk tur, men kræver friske ben. Vandreruten er 18 km lang. De første ca. 5 km går det nedad i zigzag ad pæne grusstier, og du støder måske på lidt andre turister og et æsel i ny og næ. Resten af turen er stierne små og stenede, men til gengæld virkelig flotte med kæmpemæssige klippebjerge på hver side af dig. Nogle steder kan du nærmest røre ved begge klippesider på én gang, fordi kløften er så smal.

Der er også mange virkelig dejlige strande i køreafstand fra byen. Kretas lyserøde strand Elafonissi er både meget kendt og meget anbefalelsesværdig. Det skulle være en af Europas smukkeste strande, og den adskiller sig fra andre strande med sit lyserøde sand og afsindigt klare vand. Kom tidligt, hvis du vil undgå de store grupper af turister. Stranden er børnevenlig og ligger enormt smukt.

Vil du have lidt ekstra byliv, så tag en køretur til Chania på den modsatte kyst – det tager ca. halvanden time. Chania er en stor by, men faktisk ret charmerende med gamle, farvestrålende huse og små hyggelige gader. Her er masser af butikker med spændende ting – ikke kun turistskrammel. Og du finder helt sikkert lidt lækkert at spise langs vandet.

Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Rejser til Grækenland
Elafonissi Beach
Elafonissi Beach
Elafonissi Beach
Elafonissi Beach
Rejser til Chania
Rejser til Chania
Rejser til Chania

Dag 8

Velkommen hjem!

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark.

Hjemme i Danmark, kan du se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Grækenland. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Grækenland!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

 • Fly Danmark-Chania t/r.
 • Du har 8 dages billeje inkluderet på denne rejse.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Chania t/r.
 • 7 overnatninger med morgenmad.
 • Billeje.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Udflugter.
 • Stor bagage skal tilkøbes - ca. 600 kr. pr. person.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).
Vis alt Vis mindre