Italien

Kør selv i Norditalien med ekstra flot natur

12 dages rejse fra
12.990,-

2 nætter Milano, 2 nætter Venedig, 3 nætter Cortina d'Ampezzo og 4 nætter Limone

Du starter din kør selv-ferie i det nordlige i Italien i modebyen Milano, der summer af liv, og de hyggelige gader og caféer er fyldt med elegant klædte italienere! Oplev de mange flotte pladser, domkirken og operaen, mens du shopper løs i de mange butikker. Videre til Venedig, hvor den står på romantik og legender i den berømte, gamle by. Her skal du opleve byen til vands - lej en gondol og se de ældgamle bygninger fra kanalerne, der går igennem hele byen som et net af vandveje. Byen oser af charme - ikke mindst fra Markuspladsen, Sukkenes Bro og ved de storslåede bygningsværker. Efter oplevelser i to storbyer kører du nu videre op i bjergene til Dolomitterne. Her skal du bo i den dejlige by Cortina d'Ampezzo, der byder på en hyggelig gågade og masser af butikker, restauranter og caféer. Men det er Dolomitterne, du er for at opleve! Tag på vandretur i bjergene og oplev enestående udsigter, forrevne bjergtinder, spejlblanke søer og grønne landskaber. Udsigterne er helt formidable - især i solopgang og solnedgang, hvor bjergene skifter farve under solens stråler! Efter et afbræk i bjergene, skal du videre til Gardasøen, hvor du bor i den charmerende by Limone. Limone dufter af citrusfrugter, og de små smalle gader er virkelig hyggelige! Du bor her selvfølgelig for at opleve Gardasøen og den omkringliggende natur. Du kan bade i det klare, kølige vand fra de små stenstrande, sejle en tur på søen eller besøge Limones middelalderborg midt i byen.

Vi har tryghedsgaranti! Hos C&C Travel køber du en pakkerejse, og du er derfor garanteret at få dine penge retur, hvis Udenrigsministeriet fraråder din rejse. Vi tilbagebetaler pengene inden for syv dage. Læs mere her!

Rejsen i billeder

Rejser til Italien
Rejser til Italien
Rejser til Italien
Rejser til Italien - Dolomitterne
Rejser til Italien - Dolomitterne
Rejser til Italien

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark - Ankomst Milano
 2. Milano
 3. Milano - Venedig
 4. Venedig
 5. Venedig - Cortina d'Ampezzo
 6. Cortina d'Ampezzo
 7. Cortina d'Ampezzo
 8. Cortina d'Ampezzo - Limone
 9. Limone
 10. Limone
 11. Limone
 12. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
12 dages rejse fra
12.990,-
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Velkommen til Milano

Milano er kendt som Italiens økonomiske centrum, modens hovedstad og Alfa Romeos fødeby. Det er en by, der summer af aktivitet, og de hyggelige caféer er fyldt med elegant klædte milanesere.

Milano er lige stedet for dig, der elsker shopping, og på de fire gader Via Montenapoleone, Via Della Spiga, Sant’ Andrea og Via Manzoni, kan du finde alle de mærkevarer, der er værd at kende. Besøg også Galleria Vittorio Emanuele II, der blev bygget som en shoppingarkade i 1876. I dag er her både fyldt med forretninger og caféer, og her ligger endda også et af verdens få 7-stjernede hoteller. Før du forlader Galleria, skal du huske at træde på tyren i mosaik på gulvet: det bringer held og lykke! Galleriet munder ud i Piazza Scala, med Milanos berømte Operahus, Teatro alla Scala, som er mest berømt for de italienske operaer og koncerter, og her optræder i disse år også verdens bedste mandlige balletdanser, Roberto Bolle.

Drej til venstre på via Santa Margherita, derefter via Tommaso Grossi og du ankommer til Piazza Cordusio – med den smukkeste Starbucks kaffe i verden – derfra en lille indsats mere, gå ned ad gågaden via Dante, som du finder til din højre side og ender ud til et andet vidunder: Castello Sforzesco, en gammel fæstning fra Leonardo da Vinci tid, nu stedet for udstillinger og hjemsted for den berømte Pieta’ Rondanini af den store Michelangelo, som efterlod skulpturen ufuldendt ved sin død…

Milano
Milano

Dag 2

Gå på opdagelse i modebyen Milano

Udover shopping byder Milano på et væld af kulturelle seværdigheder. I centrum af byen finder du pladsen Piazza Duomo, hvor Milanos smukke domkirke med alle dens smukke, gotiske spir og dens marmorbeklædte facade dominerer. Gå en tur ind i domkirken og læg mærke til, hvor højt der er til loftet, og køb så billet til at komme op på taget af kirken. Heroppefra er der en smuk udsigt over byen.

Er du til kultur i Milano er der masser af museer at vælge imellem. Der er både de klassiske samlinger, og hele tiden dukker der nye museer op med moderne design og kunst, så som Brera Design Districht – hvor de sidste nye designs udstilles side om side med Brera Pinakotekets mesterværker; her kan du Beundre “Cristo Morto”den døde Kristus af Mantegna, brylluppet af Jomfru Maria og Josef af Raffaello om og andre uvurderlige kunstværker, der andre museer, misunder Milano, bl. Tiziano, Tintoretto, Caravaggio m.fl.

Har du lyst til at se Milano, mens du spiser? Så tag på ATMosfera TRAM Ristorante. Her kører du i en gammel, smuk sporvogn gennem Milanos gader, mens du får serveret en flot middag. Det er bedst at bestille i forvejen, da der er trængsel om pladserne.

I Milanos storhedstid holdt Leonardo da Vinci til i byen, og det var her, at han har malet mange af sine malerier og freskoer. Det mest berømte er nok ”Den Sidste Nadver” i kirken Santa Maria Delle, som gennem årene har været genstand for mange myter og konspirationsteorier. Er du til kultur er der masser af museer at vælge imellem. Der er både de klassiske samlinger, og hele tiden dukker der nye museer op med moderne design og kunst.

Tag til Corso Como (med undergrundsbanen Metro – linje Grøn, stop Porta Garibaldi), spadser gennem denne korte gade, kig ind på Corso Como 10, en meget raffineret oase i byen hvor fotomodeller, mannequiner og byens unge smarte folk mødes til en drink og luksus shopping. Ikke langt fra Corso Como kommer du til Piazza Aulenti med nye skyskrabere og vandfald, smarte butikker og liv og glæde. Tilbage af Corso Como finder du EATALY et gammelt teater, der er omdannet til et treetagers madparadis, naturligvis kun med italienske madvarer og spisesteder. En af verdens smukkeste moderne bygninger ligger dette område af Milano. Den hedder ’Il Bosco Verticale’, hvilket betyder ’Den lodrette skov’ og er en 26 etagers høj bygning, der er helt dækket af planter, Tag også en tur i den berømte opera La Scala, besøg AC Milans eller Inter Milans hjemmebane, eller besøg Pinacoteca Ambrosiana, der er et af verdens første offentlige biblioteker. Du kan også tage på bådtur med en pram ved Porto Genova og Porta Ticinese (de gamle romerske porte), hvor du også på visse af ugens dage kan finde blomstermarkeder og loppemarkeder.

Du kan også tage ud til det store Serravalle Outlet, hvor der er over 300 butikker med mærkevarer og selvfølgelig et utal af skønne restauranter og caféer.

Milano

Dag 3

Velkommen til Venedig

Venezia var i århundreder en af de stærkeste bystater i hele middelhavsområdet. Den blev rig på at handle med varer fra Asien, som købmændene kom sejlende til byen og solgte dyrt til resten af Europa. I Venezias tusindtårige historie var Marco Polo måske den mest farverige og spændende personlighed. Som 17årig rejste han med sin far til Kina i år 1271; det tog 4 år at komme til Peking til fods, på kameler, til hest langs den i dag så aktuelle “via della seta”, Silkevejen.

Rigdommen resulterede i en helt unik og smuk by. Mange af bygninger ser ud som om de er plantet i vandet – og det er de også. Kæmpe “stylter” og stenmateriale holder fast på disse utrolige mirakler – dette er også grund til at Venezia stadig synker millimeter efter millimeter dybere i vandet.

Fordi du skal overnatte her, kan du nyde og opleve byen næsten alene i de små gader om morgenen eller aftenen, når de andre turister er taget hjem.

Dag 4

Oplev romantiske Venedig

Med alle de mange kanaler og små, snørklede gader, kan det godt være lidt svært at finde rundt, men tag det som en oplevelse og gå på eventyr blandt de smukke bygninger. Når du har lært at finde rundt i byen, så gå en tur ned på Markuspladsen og få en kop kaffe på en udendørs café. mens du kigger rundt på pladsens mange duer og smukke bygninger. Markuspladsen fik sit navn, da to fiskere i år 828 bragte legemet af den hellige evangelist Markus fra Alexandra i Egypten til Venezia, hvor det stadig æres i Markuskirken.

Palazzo Ducale bestemt også et besøg værd. Dette utrolige bygningsværk ligger lige ved siden af Markuskirken, og i gamle dage var det her den politiske magt havde til huse i personen af den mægtige ”Doge”. Det var herfra, at byen blev regeret, og byens rigdom er afspejlet indvendigt i bygningen, som er en overflod af forskellige kunstværker. Guldtrappen fører ind i en mangfoldighed af kunst, ædelstene, malerkunst, stuk og mosaikker der næppe findes mange til – selv Napoleon beordrede at bortføre det man kunne 

Sestriere Dorsoduro hedder det område, hvor de fleste kunstmuseer ligger. Besøg bl.a. Peggy Guggenheim Collection, hvor du finder både Picasso, Kandinskij, Klee og Magritte.

En tur på kanalerne er nærmest et must, når du er i Venedig. Du kan tage på en klassisk sejltur i gondol – med eller uden skønsang - eller nøjes med vandbussen, Vaporetto, der både fungerer som offentlig transport og sightseeing-båd. Kanalerne kan også beundres fra nogle af byens mange broer. De mest berømte, og måske også smukkeste, er Sukkenes Bro og Rialtobroen. 

Området Rialto er hjemsted for Venedigs nok mest berømte marked - køb nogle af de mange flotte frugter og grøntsager og oplev den italienske markedsstemning. Det er her den populære film ”The Tourist” med Angelina Jolie og Johnny Depp til dels er blevet optaget. 

Det var i Venedig, at ordet 'ghetto' blev brugt for første gang, hvor det i 1500 tallet blev brugt til at henvise til byens jødiske kvarter. I området, der i dag hedder Sestriere Cannaregio, ligger der stadig flere synagoder her, og der er også indtil flere jødiske museer. I samme kvarter findes de ”hemmelige haver” (”I giardini segreti”). Venezia virker egentlig meget bebygget og uden grønne oaser, men i virkeligheden skjuler paladserne hele 500 hemmelige haver i deres indre. Prøv at finde Abbazia della Misericordia i Cannaregio, et gammelt munkekloster hvor du kan besøge en vidunderlig park og have (husk at bestille tid inden). 

I Calle Garibaldi finder du de smukkeste venetianske masker og ”Arsenale”, det gamle rederi og skibsværft der har bygget de fantastiske skibe, der i århundreder har skabt Venezias magt til søs. I dag finder du her det vigtigste sø og marine museum i Italien.

Er du til bøger, skal du besøge ”Acqua Alta” (højvande) , som er en hel enestående boghandel. Her ligger over 100.000 bøger stablet i gamle gondoler, robåde og badekar!

Venezia har en mængde berømte restauranter, men prøv også den lokale mad i en af de mange gode ”bacaro”. De har ofte til huse i bittesmå lokaler og her kan du få et glas vin og de mystiske ”cicheti”, der består af små fiske- eller grøntsagsretter, polenta, fyldte zucchiniblomster, lokale oste elller velanretterede pølsefade.

rejse til venedig

Dag 5

Velkommen til Cortina d'Ampezzo

Cortina d’Ampezzo ligger i Dolomitterne i det nordlige Italien i hele 1.224 meters højde! Den ligger som en lille plet af byliv i bunden af dalene midt i bjergene. Her ligger smarte butikker side om side med hyggelige caféer og restauranter, og på gågaden Corso Italia vrimler det med modebutikker, smykkehandlere og kunstgallerier. Du kan bogstaveligt talt købe alt fra nyt til gammelt – lige fra det dyreste nye mærketøj til ældgammelt kunsthåndværk udført efter lokale skikke. Midt i det hele ligger den smukke kirke med bjergene som baggrundskulisse.

I Cortina kan du virkelig leve ”La dolce vita” – det gode liv – uanset om du er her vinter eller sommer. Du kan stå på ski i de sneklædte bjerge, og om sommeren står den selvfølgelig på vandreture i Dolomitterne. Uanset hvilken årstid bør du nyde udsigterne – evt. fra den finske sauna Rifugio Lagazuoi, hvor du kan sippe til champagne i en varm jacuzzi af træ.

Rejser til Italien - Dolomitterne
Rejser til Italien - Dolomitterne
Rejser til Italien - Dolomitterne

Dag 6-7

Tag på vandreture i Dolomitterne

Du bør næsten tage ud at vandre i bjergene omkring byen – det er trods alt naturen, du er for at opleve.

Dolomitterne har nogle af de smukkeste udsigter, du kan forestille dig. Morten her fra C&C Travel har rejst verden rundt og vandret i bjerge i både Asien og Sydamerika, og alligevel blev han helt blæst bagover af den flotte natur i Dolomitterne. Det er noget af verdens smukkeste natur, og der er vandreture til alle niveauer. På en vandretur går du rundt mellem de sneklædte bjergtinder og spejlblanke søer i det grønne landskab. Du støder højst sandsynligt ikke på andre mennesker, til gengæld ser du måske en bjergged og en hel masse Edelweiss. Du kan køre herop i bil og vandre i et par timer eller måske en hel dag, men du kan også tage på flerdages vandreture med overnatninger. Mulighederne er mange!

Dolomitterne er særligt kendt for deres lyse farve og bliver kaldt ”De blege bjerge”. Ved solopgang og solnedgang er de dog alt andet end lysegrå. Bjergene reflekterer solens stråler, og bjergene skifter farver til gyldne, strålende orange, brændende røde og sågar pink. Dette fænomen kaldes ”enrosadira” – eller ”alpeglød”.

Byen Cortina ligger i Ampezzo-dalen, hvor de taler deres eget sprog – nemlig ladin. Det har udviklet sig gennem århundreder men har stadig sine egne særlige karakteristika. Sproget tales også i Sydtyrol og andre steder i Alperne.

Rejser til Italien - Dolomitterne
Rejser til Italien - Dolomitterne
Rejser til Italien - Dolomitterne
Rejser til Italien - Dolomitterne

Dag 8

Velkommen til Gardasøen og byen Limone

Limone er en hyggelig by, der ligger ved Gardasøens vestlige side. Den lille by er presset ind mellem bjergene på den ene side og vandet på den anden, og har altså bare den smukkeste beliggenhed. Byen er kendt for sine citroner, og alle steder følges du af duften af citrus.

Dag 9-11

Nyd livet ved Gardasøen

Du kan vandre gennem de små smalle gader og nyde den charmerende stemning, og nede ved vandet kan du beundre den hyggelige promenade med skøn udsigt over søen. Her kan være mange turister om sommeren, men byens charme består. Om aftenen må du huske at smage byens berømtes citronlikør Limoncello.

Har du lyst til at tage på udflugt, kan du leje en cykel og køre ad den splinternye cykelsti der er bygget yderst på klippen. Planen er, at stien skal gå hele vejen rundt om søen, men i skrivende stund er den kun 4 kilometer lang. Det er en smuk tur og dejligt at mærke søbrisen i håret.

Vil du se Limone fra søsiden, kan du tage færgen til Malcesine, der ligger på den modsatte bred. Turen tager kun 20 minutter, og er en hyggelig, smuk by berømt for sin flotte middelalderborg, hvor der også er et historisk museum.

Har du brug for at slappe af med fødderne i vandkanten, ligger der flere dejlige strande tæt ved Limone. På nogle af dem kan du leje parasoller og liggestole.

rejse til limone
rejse til limone

Dag 12

Velkommen hjem!

Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark.

Hjemme i Danmark, kan du se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Italien. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt. Og husk, at vi har mange flere hoteller, du kan kigge på, hvis du har andre ønsker.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. Mod et tillæg kan du vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Italien!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

 • Fly Danmark-Bergamo t/r.
 • Du har 11 dages billeje inkluderet på denne rejse.

Priser

Filtrer priser på periode:

Afrejse i følgende periode
Voksne
Børn u/12 år
Inkluderet
 • Fly Danmark-Bergamo t/r.
 • 7 overnatninger med morgenmad.
 • 11 dages billeje.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
Vis alt Vis mindre
Ikke inkluderet
 • Stor bagage skal tilkøbes - ca. 300-500 kr. pr. person.
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person)
Vis alt Vis mindre