Kroatien

Villa Dvor

#Bæredygtigt
#Boutique
#C&C Favorit
#Centralt i by
#Fuld af sjæl
#Mindre hotel
#Parhotel
#Sødt personale

Villa Dvor

Hotel Villa Dvor er et super godt og romantisk hotel bygget ind i en klippevæg, og du har en fantastisk udsigt over floden, byen og havet. Fra hotellets terrasse har du en fænomenal udsigt ud over den gamle bydel, og fra jacuzzien på tagterrassen, vil du nærmest finde dig selv omgivet af klippebjerge. Du bor centralt i gåafstand til seværdigheder og gode restauranter.

Hotellet er ejet af Ćurlin-familien. Manden er kok og tilbereder maden af økologiske produkter fra deres egen have og gård - kroatiske specialiteter, lækre supper og kager. Hans kone står for morgenmaden, og hun bager både brød, pandekager og laver syltetøj, så du kan glæde dig til den bedste morgenmad længe! Sønnerne står begge i receptionen, og den ene er også tjener. De er allesammen virkelig søde, taler godt engelsk, og de ved meget om området, så spørg dem til råds omkring, hvad du skal se.

Værelserne er indrettet med rolige farver og træmøbler, og de er veludstyrede med aircondition, minibar og skrivebord. På hotellets restaurant spiser du fremragende mad lavet af økologiske ingredienser efter traditionelle opskrifter. Slut dagen af på tagterrassen, hvor du har kan sidde i jacuzzien, nyde udsigten og bare slappe af.

Aircondition
Forbundne værelser
Elevator
Minibar
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Kroatien
Rejser til Kroatien
Rejser til Kroatien
Rejser til Kroatien