Malta

Mellieha Bay

Mellieha Bay

Malta er kendt for sine smukke, gyldne strande og det krystalklare vand. Vores favorit- badeferie på Malta går til Mellieha Bay. Bugten ligger på øens nordlige kyst og har bred, lys sandstrand med børnevenligt badevand og næsten ingen vind. Vandet er lækkert Middelhavs-farvet - lysende turkisblåt på det lave vand og azurblåt længere ude.

Du bor i Mellieha Bay på grund af den lækre strand Ghadira Bay, og du kan slappe af i solen i det bløde sand eller finde skygge på en liggestol under en parasol. Men her er også byliv. Ved Mellieha Bay kan du spise dejlig mad og is ud til vandet, og her er også en del mindre butikker. Tag en tur ind til Mellieha by, hvis du ønsker større udvalg. I byens smalle gader ligger hyggelige restauranter og butikker, hvor du kan spise lokal mad, købe souvenirs med hjem og proviantere i supermarkedet. Læg også vejen forbi den gamle barokkirke midt i byen og indsnus stemningen omkring centrum.

Rejser du med børn, er her masser af muligheder for aktiviteter og vandsport – du kan sågar besøge Skipper Skræk-landsbyen. Det er en lille, hyggelig landsby-flække ud til vandet, og den havde været et besøg værd, selvom den ikke var kendt for en film, for beliggenheden er virkelig flot. Byen blev egentlig bygget for at kunne indgå i filmen Skipper Skræk i 1980, men nu er det nærmere en forlystelsespark. Du kan både møde Skipper Skræk og andre af filmens karakterer.

Besøg også den virkelig smukke Paradise Bay, der som navnet antyder er paradisisk flot - med sit knaldturkise vand og barske klippevægge på hver side.

Billeder

Hoteller i Mellieha Bay

Flere hoteller i Mellieha Bay